Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Álmomban szinte mindig férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álmomban szinte mindig férfi vagyok, néha barátnőm is van. Ez gond? Más is van így? L

Figyelt kérdés
Szexuális irányultságomra nézve jelenthet gondot?
2011. jún. 20. 11:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Nem gond,nyugodj meg.

Am milyen volt a tegnapi felvonulás?

2011. jún. 20. 11:17
 2/23 anonim ***** válasza:
elözö ? tegnapi?XD
2011. jún. 20. 11:19
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Álmomban néha én is férfi vagyok, farkam is van, meg minden, nőket kapok el az utcán... hát izé, elég kellemetlen így utólag. Van, hogy direkt vadászok rájuk, hogy megerőszakoljam őket, meg bizarr, spontán játékokat találok ki, amit álmomban nagyon izgalmasnak találok...

Amúgy teljesen normális vagyok (A hangok is azt mondják :D ), és ébren csak a férfiak vonzanak, pontosabban konkrétan egy.

Úgyhogy szerintem nem gond! :D

2011. jún. 20. 11:26
 4/23 anonim ***** válasza:
25%

az első-meg az utolsó:D:D:D

remélem az utolsó is viccből írta!

amugy,valamit jelenthet legfőképp,elfojtást.Én sose álmodok olyat hogy fiú vagyok és ennek is oka van mert nem mozgat a dolog hogy milyen lehet lánnyal..márpedig az álmok,köztudottan a tudatalattinkat tükrözik,ami vagy felszínre tör,vagy örökké elfojtva marad

2011. jún. 20. 11:37
 5/23 A kérdező kommentje:
Általában amikor én vagyok a főhős akkor 10-ből 9 alkalommal férfi vagyok. Nem lehetek leszbikus. :D
2011. jún. 20. 12:02
 6/23 anonim ***** válasza:

Évek óta férjnél vagyok, soha nem vonzódtam a nőkhöz, mégis fiatalabb koromban álmodtam olyat, hogy pasi vagyok, sőt feleségem, barátnőm vagy, volt, hogy még gyerek is volt. :D De olyan álmom is volt, mikor először pasi voltam, de a végére már nő. :)

Úgyhogy nyugi, ez így magában semmiféle kapcsolatban nincs a nemi irányultsággal. De mindenkinek van férfiasabb, nőiesebb oldala, nemtől függetlenül. Az ilyen álmok, amikor "nemet váltunk" inkább a férfiasabb vonásainkra utalnak, vagy csak tudatalatti kíváncsiságot az iránt, hogy milyen lehet más neműnek lenni. Ez a legtöbbször teljesen ártatlan dolog.

2011. jún. 20. 12:03
 7/23 anonim ***** válasza:

Én vagyok az álmomban erőszakolós...

Nem vicc, tényleg szoktam álmodni ilyeneket ,néha még cifrábbakat is. Hát, ha bármit is elfojtok magamban, akkor az az erőszak. De nem hiszem, hogy ez hiányozna a társadalomnak. :D

Olyat is álmodtam már, hogy a barátnőmnek van két farka, és lóbálja őket.

El szoktam gondolkozni rajta, de nem kell minden hüleséget belemagyarázni.

2011. jún. 20. 12:03
 8/23 A kérdező kommentje:
12:03 Köszönöm a választ! Én is pont ezeket álmodtam eddig. :D
2011. jún. 20. 12:18
 9/23 anonim ***** válasza:

Oké, én pl egyszer azt álmodtam, hogy terhes voltam, és szültem 8 darab kis rózsaszín bébikengurút. Olyan kis rondák voltak, rózsaszínek és picikék. Össze vissza mocorogtak, mint egy kukac.

És szoptatnom kellett őket, hogy ne haljanak meg...

Érted? Ez akkor azt jelenti, hogy tudat alatt arra vágyok, hogy legyen 8 állatkölyköm? Én szüljem meg őket?

Áááá.. Az álmok badarságok. Van, mikor valami hatására álmodunk, de ha ébren a pasikhoz vonzódsz, akkor annak semmi jelentősége, hogy mi vagy álmodban..

:) 22/L

2011. jún. 20. 12:31
 10/23 anonim ***** válasza:

Krúdy álmoskönyv:D

egyébként,nem azt mondtam hogy amit álmodsz azt szószerint akarod,de nyilván arról álmodik az ember ami valamilyen szinten foglalkoztatja.

Szóval pl a 8 állatkölyköt szülő: nem valószínű hogy te pontosan erre vágysz,de vmit ezzel üzenni akar a tudalattid,lehet sosem fogsz rájönni,azis lehet hogy igen..

aki pedig már házas: épp erről az 'elfojtástól'beszéltem,gyakran ez sosem tudatosul szóval nem is érzi hogy elfotja magában a dolgokat(erről írtam hogy ez vagy felszínre tör,vagy sosem)

2011. jún. 20. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!