Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Izgatóak számotokra a 14 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgatóak számotokra a 14 éves kislányok?

Figyelt kérdés

Mostanában a legtöbb 14 éves is minimum 17-nek néz ki. Ha felteszem van egy párkapcsolatotok, ahol szeretitek a barátnőtöket, leállnátok flörtölgetni vagy akármi mást csinálni egy 14 éves szép lány kedvéért?

Vagy egyáltalán tudjátok komolyan venni őket?

Engem ilyen korban kutyába sem vettek, de azt veszem észre hogy mostanában fordult a kocka. A 14 éves szépségek a sztárok. Legalábbis itt a környékünkön...

22/l

--------------------------------------------

NEMET és KORT is írjatok létszíves!

2011. jún. 20. 09:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

15 éves vagyok. és csak megsúgom, h ezek a korombeliek, akik kinéznek vagy 20 évesnek, mind ribancok. egoista **

(bocs annak az pár kivételnek.)

15/L

2011. jún. 20. 15:18
 22/25 anonim ***** válasza:

14 éves vagyok.Lány.:) Nemvagyok ribanc.:D volt már 21 éves barátom.az ég világon semmi nem történt köztünk más mint csók.ő várt,mert szeretett elvileg(már végetért a kapcsolat)

és így visszagonoldva hülyeség volt belekezdeni.ugyanis neki már arra is szüksége volt h szexuálisan kielégítse valaki.ezt persze én nem tettem meg,így keresett mást.ezvan.:) nekünk még nemvaló ez.szerintem.

2011. jún. 21. 22:08
 23/25 anonim ***** válasza:
na végre egy 14 éves aki gondolkodásra használja az agyát,nem csak úgy van neki:) grat,így tovább,helyesen gondolkodsz,ráérsz még..tartogasd annak akit igazán szeretsz és biztosan érzed h ő is szeret:)
2011. jún. 21. 22:23
 24/25 anonim válasza:

Bevallom, nekem izgatóak!

Mert kihívóan öltözgetnek!

Kirakják a mellüket... Szűk kis nadrágot ill. szoknyát vesznek föl! És direkt kivillantják a tangabugyijukat! :D

Azért csinálják, hogy a barátnőjük, meg az osztály elött, Ők legyenek a "királyok"!

És egy szál cigiért ill. alkoholért, bármire képesek is!

De visszatérve a kérdésre; Igenis, izgatóak!

Természetes dolog, mert egy csinos kisasszonyt látunk magunk elött!

2011. aug. 6. 15:13
 25/25 anonim ***** válasza:
Döngetném őket! :)
2011. aug. 25. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!