Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgatóak számotokra a 14 éves kislányok?
Mostanában a legtöbb 14 éves is minimum 17-nek néz ki. Ha felteszem van egy párkapcsolatotok, ahol szeretitek a barátnőtöket, leállnátok flörtölgetni vagy akármi mást csinálni egy 14 éves szép lány kedvéért?
Vagy egyáltalán tudjátok komolyan venni őket?
Engem ilyen korban kutyába sem vettek, de azt veszem észre hogy mostanában fordult a kocka. A 14 éves szépségek a sztárok. Legalábbis itt a környékünkön...
22/l
--------------------------------------------
NEMET és KORT is írjatok létszíves!
néha olyan jó mellük van, hogy... mmm... nyam-nyam!
és szerencsés esetben még nem ribancok... szerencsétlen esetben viszont NAGYOBB ribancok, mint a huszonévesek.
Hát ha jól néz ki akkor izgató de 16 év alattival nem kezdenék.
21/F
Hát én igaz, hogy 33 éves vagyok, de nem állnék le egy 14 éves kislánnyal. Persze, vannak szép 14-es tinik, de nagyon bugyuták még fejben.(nem sértegetésnek írom)
Az a gond, hogy amennyire idősebbnek néznek ki, annál éretlenebbek fejben. Nincs azzal gond, hogy még gyerekesek. Hisz ennek így kell lenni, csak azt nem értem, hogy sokszor mire játszák az agyukat, hogy ők már NŐK.
Ennyi. Egyébként nem állnák le velük flörtölni.
Én gusztustalannak tartom azokat, akik elk*rvulva 14 évesen 18 éves fiúkkal kavarnak, sőt....hát kimondom kerek perec: Kefélnek.
Ezeknek még nem ez kell.
Mind csak apakomplexusos, kishitű lotyó.
Az meg egy szarzsák, aki szereti az ilyen kislányokat felnőtt, vagy érett ember létére. Am ezek 14 évesek, és annak is néznek ki, csak mert azt hiszik a nagyobbak érettebbek...szart! Csak a szexért tartják őket, mert könnyű prédák.
Az emberiségből kihalt a szerelmi kultúra, és egybemosódtak a korosztályok. Én bnőm is lelépett tőlem amikor 13 volt, egy 17 évesért, mert olyan nagy és kemény gyereknek gondolta.
Másnap lerúgtam a veséjét az utcán hazafelé menet ( a pasiét). Nekem ez a véleményem speciel. 14/f
Max a szememnek tetszenek, de ennyi elég is belőlük.
Inkább a minőségi szexre megyek rá, azt meg tapasztalataim szerint a 30-as, 40-es nők tudják igazán megadni.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!