Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Izgatóak számotokra a 14 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgatóak számotokra a 14 éves kislányok?

Figyelt kérdés

Mostanában a legtöbb 14 éves is minimum 17-nek néz ki. Ha felteszem van egy párkapcsolatotok, ahol szeretitek a barátnőtöket, leállnátok flörtölgetni vagy akármi mást csinálni egy 14 éves szép lány kedvéért?

Vagy egyáltalán tudjátok komolyan venni őket?

Engem ilyen korban kutyába sem vettek, de azt veszem észre hogy mostanában fordult a kocka. A 14 éves szépségek a sztárok. Legalábbis itt a környékünkön...

22/l

--------------------------------------------

NEMET és KORT is írjatok létszíves!

2011. jún. 20. 09:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

hát sajnos nálunk is ez a helyzet, hogy a 14 évesek elkurvulnak... persze vannak kivételek, de nagyon durva dolog vannak.

10:20 mindig meglepődök, ha egy ilyen emberrel "találkozok" :) Örülök, hogy így látod a dolgokat.

2011. jún. 20. 10:38
 12/25 anonim válasza:
100%
Az a baj, hogy ezt a témát mi hiába beszéljük meg, attól nem lesz más a valóság. Manapság már ez a "normális". A csajok nagy része így megy át a serdülőkoron.
2011. jún. 20. 10:57
 13/25 anonim válasza:
66%

Ebbe nekem is volna beleszólásom.

Nos,nem egy olyan 14körüli kislányt ismerek,akinek szép az arca,nem rossz a teste stb.

Ezeknek meg van a maguk párja már ilyen korban,viszont szívesen kavarnak(kefélnek)másokkal is,mert hú az de helyes és mivel én hú de gyönyörű vagyok,megkaphatom egy éjszakára.

Röviden tömören,nem szeretem az ilyen kiskorú "prostituáltakat".

Nekem is van barátnőm,nem erről van szó,nem kérem,hogy másra rá se nézzen,de azért ő tudja,hogy hol a határ.

És ő büszke rá,hogy szűz!

14/F

2011. jún. 20. 10:58
 14/25 anonim ***** válasza:
68%
az ilyen kislányok huszonévesekkel keféltetik magukat... és jólesik nekik... a huszonéveseknek is a kisujjnyi szűk aranyos... ez olyan, mint a különböző koroban a torz dolgok... ókor: erős biszex. középkor: beteges aszex. őskor: testvér/gyerekszex.
2011. jún. 20. 11:05
 15/25 anonim ***** válasza:
95%
Így 30 felett már csak elmélázok néha, hogy milyen is lenne, ha cumizna egy kiscsaj, de aztán mindig visszazökkenek a valóságba.
2011. jún. 20. 11:12
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom... Igaz, hogy én lány vagyok, de azért leírom a tapasztalataimat.

Egy viszonylag kis városban élek. Itt nálunk már a 12-13 évesen lefekszenek a lányok a pasijukkal. Nincs ez régóta így..csak most lett menő dolog.

A múltkor tök kiakadtam, mikor hallottam, hogy xy-ka (egyik ismerősöm) 12 éves, és teli arccal mesélte a haverjainak, hogy miként dugott egyik nap a pasijával, másik nap meg a pasijának az egyik haverjával.

Akkor mesélte az unokatestvérem, hogy manapság ez a menő ebben a korosztályban.

Nálam 12-13-14 évesen kimerült a szex annyiban, hogy kb megfogni a szerelmem kezét, meg puszit adni a szájára.

Nehogy lefeküdni ezzel meg azzal.

Én még csak 22 éves vagyok, szóval én sem olyan hű de régen voltam 13.

Mi történt ez idő alatt? Mi lett tini lányokkal? Mi a fene ütött beléjük??? Valaki miért nem vágja nyakon őket? Hol vannak a szüleik? Miért engedik a szülök a 12 éves lányuknak, hogy éjszakába nyúlóan bandázzanak 5-6 fiú társaságában??? Valami katasztrófa, amit ezek a lányok csinálnak és senki nincs, aki észhez térítené őket!!

22/N

2011. jún. 20. 11:34
 17/25 anonim ***** válasza:
Liberális nevelés. Most mit mondjak? A gyereknek mindent szabad szinte, nem ismeri meg a határait. Aztán a mondatból a szinte el is tűnik egy idő után. Kutyát is, gyereket is következetesen kell nevelni. És meg kell húzni a határokat, amiből nem szabad engedni, csak mert valaki hisztériázik, duzzog, őrjöng. Sőt, azért még plusz büntetés is járt felénk. Biztos én vagyok elcseszve :D Nem kell vas szigor, de el kell dönteni, nőt, vagy rib@ncot akarunk-e nevelni. A gyerek nem tudja meddig mehet el magától.
2011. jún. 20. 11:41
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem h mióta ez lett "normális" azóta csak én problémázom ezen..szerencsére úgy látom nem:) én 5-6 éve voltam ennyi idős,de eszembe nem jutott volna lefeküdni akkor a barátommal,még a csók is nagy dolognak számított..hihetetlen mi megy manapság..arról nem beszélve h a világ egyik legundorítóbb dolga egy felnőtt férfitől,ha kihasználja az ilyen éretlen kislányok "tapasztalatvágyát",vagy nem is tudom h nevezzem..egyszerűen nem tudom,vagy talán csak nem is akarom elhinni h ez normális..13 évesen max calippo volt a számban,nem más..:/
2011. jún. 20. 12:18
 19/25 A kérdező kommentje:

Jólesik látni hogy azért vannak itt férfiak, akik normálisan gondolkodnak :) Ezért indítottam a témát, kíváncsi voltam, hogy ki hogy vélekedik erről. És hál istennek nagyrészt pozitív a számomra az összes visszajelzés :)

Itt már olyan szinten reménytelen a helyzet a környékünkön.... A 14 éves szól rám egy buliban hogy ne szokjak rá a cigire, miért dohányzok? Mikor ő beba.szva, befüvezve, cigivel a kezében áll előttem...

2011. jún. 20. 12:42
 20/25 A kérdező kommentje:

Nekem a szex szent dolog. azzal csinálom, akit szeretek, tisztelek, megbízok. Másképp különben sem tudnám, mert nem tudnék felizgulni idegenre, és fájna.

Én még s szüzességemet is azzal veszítettem el, akit szerettem.

Ezek meg felkiáltanak egy-egy buliban hogy hozzon nekik valaki egy pasit mindegy milyet. És van hogy csak azért nem k.ratja meg magát mert éppen megvan neki a havi...

Dicsőség nekik ha ku.rvák lehetnek, az én korosztályomban meg hatalmas szégyen...

2011. jún. 20. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!