Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretek flörtölni, kalandozni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretek flörtölni, kalandozni, de nem akarok többet a pasiktól. Hogyan oldjam meg korrekt módon?

Figyelt kérdés

A gond az, hogy elég "népszerű" vagyok a srácoknál, elég ha este kimegyek sétálni, még buliznom sem kell hozzá, biztosan odajön hozzám valami idegen és leszólít. Ha épp olyan kedvem van, el szoktam fogadni a meghívásokat, veszem a bókokat, beszélgetek és ha valamennyire tetszik is a srác, hagyom, hogy fogdosson. De ettől többre nekem nincs igényem, vagy merszem? Nem tudom. De a lényeg az, hogy nem akarok bunkó lenni meg nem akarok úgy tűnni, mintha csak szórakoznék velük. Hogyan lehetne korrekt módon közölni, jelezni, hogy szívesen beszélgetek, barátkozok, de nem szeretnék elmenni a szex irányába?

21/L

2011. jún. 17. 13:18
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
dehát mégcsak nem is smárolok senkivel :/ hogy mennék túl messzire?
2011. jún. 17. 16:31
 32/32 anonim ***** válasza:

A ribancozók tökéletes idióták! Úgyhogy bekaphatják!

Szerintem tök korrekt csaj vagy!

2011. jún. 18. 02:02
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!