Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek flörtölni, kalandozni, de nem akarok többet a pasiktól. Hogyan oldjam meg korrekt módon?
A gond az, hogy elég "népszerű" vagyok a srácoknál, elég ha este kimegyek sétálni, még buliznom sem kell hozzá, biztosan odajön hozzám valami idegen és leszólít. Ha épp olyan kedvem van, el szoktam fogadni a meghívásokat, veszem a bókokat, beszélgetek és ha valamennyire tetszik is a srác, hagyom, hogy fogdosson. De ettől többre nekem nincs igényem, vagy merszem? Nem tudom. De a lényeg az, hogy nem akarok bunkó lenni meg nem akarok úgy tűnni, mintha csak szórakoznék velük. Hogyan lehetne korrekt módon közölni, jelezni, hogy szívesen beszélgetek, barátkozok, de nem szeretnék elmenni a szex irányába?
21/L
Hát figyelj, én is egyedül vagyok már pár hónapja, és iszonyatosan szeretném azt, hogy valaki szeressen engem. De azt mégsem kívánom, hogy csak úgy valaki nekiálljon tapizni...abból én valahogy nem azt érezném, hogy valaki szeret. Inkább megölelgetek egy fiú barátot, aki őszintén bír engem, és tudja, hogy hiányzik a szeretet.
És hidd el, hogy ezek nem a nőt látják benned, hanem a lyukat. Egy normális, értelmes férfi nem kezd csak úgy el taperolni egy félig ismeretlen lányt. De ezek szerint neked ez így jó, hogy a pasik a szexet látják benned csak és semmi többet.
MInt írtad, népszerű vagy a férfiak körében. Szerintem ezek után nem véletlen. Engem is szeretnek a férfiak, de valahogy nekem mindig megadják a tiszteletet, álá nem tapiznak, nem kezelnek úgy, mint egy riherongyot. Hogy miért? Mert nőnek tartom magam, és úgy is viselkedem. Ettől függetlenül szoktam flörtölni, ami csak egy kicsit elégíti ki azt az érzetemet, hogy igen, én kívánatos nő vagyok. Viszont egy idegennel soha nem is mennék tovább, mert inkább vagyok egyedül, minthogy egy ismeretlen fogdosson valaminek a reményében.
Ismerek egy ilyen lányt, még a kor is stimmel. Szeretethiányod van.
Elárulod a keresztneved kezdőbetűjét? :)
Nem mentek menthetőt...egyszerűen így van, de nem is értem,hogy vártam segítséget, mikor ismeretlenül ítélkezik mindenki pár mondat alapján :( Nem vagyok ribanc. Éppen ez a probléma velem...ha az lennék, nem zavarna ez az egész helyzet és simán kihasználnám. De egyszerűen még megcsókolni sem tudok valakit, ha nem ismerem... Tényleg egy szerencsétlen szűzkrva vagyok...vágyom a szenvedélyre, de képtelen vagyok kihasználni az adandó alkalmat erre.
Aki ismerni vél: a barátaim nem tudják, hogy ennyire rosszul érint a dolog. Ők azt hiszik, jól érzem magam...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!