Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek flörtölni, kalandozni, de nem akarok többet a pasiktól. Hogyan oldjam meg korrekt módon?
A gond az, hogy elég "népszerű" vagyok a srácoknál, elég ha este kimegyek sétálni, még buliznom sem kell hozzá, biztosan odajön hozzám valami idegen és leszólít. Ha épp olyan kedvem van, el szoktam fogadni a meghívásokat, veszem a bókokat, beszélgetek és ha valamennyire tetszik is a srác, hagyom, hogy fogdosson. De ettől többre nekem nincs igényem, vagy merszem? Nem tudom. De a lényeg az, hogy nem akarok bunkó lenni meg nem akarok úgy tűnni, mintha csak szórakoznék velük. Hogyan lehetne korrekt módon közölni, jelezni, hogy szívesen beszélgetek, barátkozok, de nem szeretnék elmenni a szex irányába?
21/L
"Szeretek flörtölni, kalandozni, de nem akarok többet a pasiktól. "
Most akkor miért mesélsz a normális kapcsolat menetéről ? Amikor magad is azt mondod, hogy nem akarsz tőlük semmit.
Korrekt módon? Hát megmondod nekik, hogy nem akarsz tőlük semmit és kész. Végülis mit kell jópofizni akár egy félig ismeretlennel. Ez a legkorrektebb eljárás.
Amúgy hogy érted ezt a fogdosást?
Flörtölni meg mindenki szeret, ettől nem lesz senki rossz ember. Persze az önjelölt huszárok már meg is bélyegeztek, mert szeretsz "játszani".
Mi az, hogy feladtad és hagytad? Én is szeretek flörtölni, de ha valaki elkezd tapizni esetleg, akkor jól megmondom a magamét, amiből szót ért, és nem fogdos.
Szerintem inkább te élvezed, hogy fogdosnak, és ezért hagyod. Mert ha valaki nem akarja, hogy taperolják, akkor nem hagyja és kész.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!