Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretek flörtölni, kalandozni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretek flörtölni, kalandozni, de nem akarok többet a pasiktól. Hogyan oldjam meg korrekt módon?

Figyelt kérdés

A gond az, hogy elég "népszerű" vagyok a srácoknál, elég ha este kimegyek sétálni, még buliznom sem kell hozzá, biztosan odajön hozzám valami idegen és leszólít. Ha épp olyan kedvem van, el szoktam fogadni a meghívásokat, veszem a bókokat, beszélgetek és ha valamennyire tetszik is a srác, hagyom, hogy fogdosson. De ettől többre nekem nincs igényem, vagy merszem? Nem tudom. De a lényeg az, hogy nem akarok bunkó lenni meg nem akarok úgy tűnni, mintha csak szórakoznék velük. Hogyan lehetne korrekt módon közölni, jelezni, hogy szívesen beszélgetek, barátkozok, de nem szeretnék elmenni a szex irányába?

21/L

2011. jún. 17. 13:18
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Jól esik,hogy tetszem nekik és azért csinálom ezt, mert másképp hogyan ismerkedhetnék új emberekkel? Nincs barátom, de vágyok egyre, ezért keresgélek, ezért flörtölök.De ennek a normális menete az lenne, hogy előbb ismerkedünk csak egy darabig, nem?
2011. jún. 17. 13:35
 12/32 anonim ***** válasza:
Maradj meg a beszélgetésnél, fogdosás stb kizárva. Ha megérti, maradhat a beszélgetötársad, ha nem akkor sürgösen küldd el.
2011. jún. 17. 13:35
 13/32 anonim ***** válasza:

"Szeretek flörtölni, kalandozni, de nem akarok többet a pasiktól. "

Most akkor miért mesélsz a normális kapcsolat menetéről ? Amikor magad is azt mondod, hogy nem akarsz tőlük semmit.

2011. jún. 17. 13:36
 14/32 anonim ***** válasza:

Korrekt módon? Hát megmondod nekik, hogy nem akarsz tőlük semmit és kész. Végülis mit kell jópofizni akár egy félig ismeretlennel. Ez a legkorrektebb eljárás.

Amúgy hogy érted ezt a fogdosást?

Flörtölni meg mindenki szeret, ettől nem lesz senki rossz ember. Persze az önjelölt huszárok már meg is bélyegeztek, mert szeretsz "játszani".

2011. jún. 17. 13:38
 15/32 A kérdező kommentje:
Jó, ha ez félreérthető volt akkor úgy mondom, nem akarok többet azonnal... és nem tudom eldönteni 1 óra ismeretség után, hogy később akarok e majd többet...így érthető?
2011. jún. 17. 13:42
 16/32 A kérdező kommentje:
A fogdosást úgy értem, h pl. tegnap este tapizni kezdte a srác a combomat, párszor félretoltam a kezét, de visszatette és utána feladtam, és hagytam...
2011. jún. 17. 13:43
 17/32 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy feladtad és hagytad? Én is szeretek flörtölni, de ha valaki elkezd tapizni esetleg, akkor jól megmondom a magamét, amiből szót ért, és nem fogdos.

Szerintem inkább te élvezed, hogy fogdosnak, és ezért hagyod. Mert ha valaki nem akarja, hogy taperolják, akkor nem hagyja és kész.

2011. jún. 17. 13:48
 18/32 A kérdező kommentje:
Persze, hogy élvezem, jól esik... de ez nem jelenti azt, h meg is akarom dugatni magam... egyszerűen csak ki vagyok éhezve egy kis szeretetre, babusgatásra, mert tényleg nincs párom, és pont ezért szeretnék végre találni egyet...jól esik, hogy valaki kedves hozzám, hogy valaki úgy néz rám, mint nőre... de ettől még nem akarok minden jöttmenttel ágyba menni
2011. jún. 17. 13:52
 19/32 anonim ***** válasza:
sztem meg mostmár próbálod menteni a menthetőt,mert elöszőr azt hitted itt is mindenki majd bombázni fog levelekkel stb,és most h. nem már inkább visszakodsz
2011. jún. 17. 13:53
 20/32 anonim ***** válasza:
Továbbra is fenntartom az álláspontomat, miszerint ribanc vagy.
2011. jún. 17. 13:56
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!