Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek flörtölni, kalandozni, de nem akarok többet a
pasiktól. Hogyan oldjam meg korrekt módon?
Figyelt kérdés
A gond az, hogy elég "népszerű" vagyok a srácoknál, elég ha este kimegyek sétálni, még buliznom sem kell hozzá, biztosan odajön hozzám valami idegen és leszólít. Ha épp olyan kedvem van, el szoktam fogadni a meghívásokat, veszem a bókokat, beszélgetek és ha valamennyire tetszik is a srác, hagyom, hogy fogdosson. De ettől többre nekem nincs igényem, vagy merszem? Nem tudom. De a lényeg az, hogy nem akarok bunkó lenni meg nem akarok úgy tűnni, mintha csak szórakoznék velük. Hogyan lehetne korrekt módon közölni, jelezni, hogy szívesen beszélgetek, barátkozok, de nem szeretnék elmenni a szex irányába?
Igen itt a szűk.rva a legjobb kifejezés. Ha nem akarsz tőlük semmit, minek flörtölsz velük, minek hagyod, hogy fogdossanak, miért hívatod meg magad? Az ilyeneket erősen kerülik a férfiak, miután kiderül, hogy milyen is.
2011. jún. 17. 13:28
6/32 A kérdező kommentje:
azért vagyok ribanc mert nem akarok lefeküdni valakivel néhány órás ismeretség után?
2011. jún. 17. 13:28
7/32 A kérdező kommentje:
nem hívatom meg magam, csak elfogadom, ha meghívnak, nem ugyanaz...én még soha nem mentem oda senkihez és soha nem kértem senkitől, h hívjon meg... a baj az, hogy az ilyenek nem ismerkedni akarnak, hanem dugni még aznap este... én azért flörtölök, mert ha esetleg kialakul egy ismeretség/barátság, később lehet belőle valami...de nekem az nem megy, h valakivel megismerkedek, nem tudok róla semmit és ágyba menjek vele...
2011. jún. 17. 13:30
8/32 anonim válasza:
mert k.-nak mutatod magad h.rádgerjedjenek aztán kényesen mindegyiket visszautasítod!
Tipikus egós csaj!
2011. jún. 17. 13:30
9/32 anonim válasza:
hát az elején nem egészen ezt írtad...:P
2011. jún. 17. 13:31
10/32 anonim válasza:
Nem erről van szó, hogy miért nem "dugsz" vele. hanem az, hogy téged egyik sem érdekel, mint férfi, mégis hagyod, hogy ők kaparjanak érted. Szerinted egy ismeretlen férfi minek hív meg valamire ? Mert érdekli a tegnap estéd, meg a gondolataid? Elmondom egyik sem akar a barátod lenni. És egy kapcsolat nem feltétlenül szexxel kezdődik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!