Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet pénzért olyasvala...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet pénzért olyasvalakit szerezni egy alkalomra, aki nem hivatásos?

Figyelt kérdés
Lényegében valamilyen nagyon komoly okból egyetlen alkalomra keresek egy nőt, de nem hivatásost akarok. Próbálkoztam apróhirdetésekkel, de mindig hivatásosok jelentkeznek. Mi lehet még megoldás?
2011. jún. 17. 02:11
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

csajozás.hu-t ajánlom, eredetileg társkereső, de szexpartner opció is lehet.

Hajrá!

21/L

2011. jún. 29. 18:54
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
És külsejére nézve mik a kritériumaid/kizáró okok, stb?
2011. jún. 29. 21:28
 33/35 A kérdező kommentje:
Külső és kizáró okok: legyen benne valami vonzó. Ne legyen kövér (bocsánat miatta, de ez fontos), ne legyen idős. Ne legyen olyan, akivel nem lehet egy értelmes szót sem váltani. Azt hiszem írtam, hogy budapesti vagyok. Jó lenne, ha neki lenne helye, de ez megoldható nehézség. Azt írtam ne legyen idős, de nem tudok felső határt pontosan meghúzni.
2011. jún. 30. 00:52
 34/35 anonim ***** válasza:

Nóri14 most lebuktál !!!! Átverted itt a népet. Ugyanis a beszamolok.hu oldalon most sincs fent a hirdetésed.

Biztos egy kis hülye gyerek lehetsz.

2011. júl. 11. 00:19
 35/35 anonim ***** válasza:

06-29 15:42

Ezzel nagyon egyet értek, nemrég elég jól össze ismerkedtem igy egy hivatásossal és nagyon odaadó, tiszta barátnő feeling:)

2011. dec. 3. 00:38
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!