Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet pénzért olyasvalakit szerezni egy alkalomra, aki nem hivatásos?
Kedves kérdező... Ezt mondhattad volna előbb is, hogy csak szexkapcsolatot keresel. Rengeteg direkt erre a célra kitalált weboldal van és még fizetned sem kell a hölgyeknek.
Írd be a googlebe: szexpartner kereső
És válogathatsz is a weboldalak közül... :)
Biztos találsz olyan nőt aki a kedvedre való... :)
Ezt már megtettem, de mind iparszerűen csinálja. Egyetlen olyat sem találtam, aki ne hivatásos lenne. Na jó, volt pár kivétel, de azokkal akkor sem, ha ők fizetnének. Nem mintha én egy Adonisz lennék, de azért túlzásnak tartottam, hogy 64 éves nő... Persze megértem őt, keressen nyugodtan, csak engem egy másik korosztály (korombeli) érdekel. Illetve volt olyan, akivel a külseje miatt nem. Úgy becsülöm, hogy 10 profilból 8 hivatásos (tudod ilyen utalások: hogy gáláns partnerem keresem), kettő pedig nálam szóba sem jöhetne. Amúgy azt elismerem, hogy 1-1 ilyen oldalon nagyon jó képeket raknak fel magukról a "profik", de a korábban leírtak miatt odaadóbbat szeretnék.
Tehát az ilyen céllal létesített keresőoldalak nem jók. Ha esetleg "hivatásost" keresnék, akkor nagyon jó kiindulópont és ezt komolyan gondolom.
A korábban javasolt chat és ilyenek sem jók. Erről tudnék írni, hogy miért!
A diszkó, bulik, stb nem az én világom. Annál idősebb vagyok egy kicsivel :)
Az egyik ismerősöm (férfi, hasonló cipőben) mondta, hogy ő a partnerét vásárlás közben ismerte meg a boltban. Próbálkoztam ilyennel, de ahogy belépek egy nagyobb boltba, egyből tapadnak rám az idős nénik :)
(amúgy nem vicc, tényleg ez megy, gondolom eladónak néznek).
Szóval még mindig ott tartok fejben, hogy biztosan létezik egy weboldal, ahol ilyen céllal lehet ismerkedni - ennyiben jó a felvetés. Ugyanakkor nem találtam eddig ilyet.
Sima társkeresőt nem próbáltál?
Mert ott vannak olyan lehetőséget találni, hogy szexpartner...
Lehet hogy sikerül kifognod egy férjes asszonyt aki unja a férjét vagy törődésre, izgalomra vágyik...
Sima, normális társkeresőt nem próbáltam. Köszönöm az ötletet. Igazából nem jutott eszembe, hogy megnézzem, van-e ilyen keresési lehetőség. Ahogy lesz időm megpróbálom. Ha tudsz ajánlani olyat ahol van, örülnék neki (megspórolnék egy csomó kísérletezést).
Másik kérdésre: 33 éves vagyok.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!