Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet pénzért olyasvalakit szerezni egy alkalomra, aki nem hivatásos?
Nóri14:
Hirdetések között:
Nincs találat
Hát milyen marketing ez? ;)
Nóri14-nek: megnéztem, de nem találtalak sehogy azon a lapon. Küldesz valami elérhetőséget (link, email, stb).
Megígérem, hogy utólag megírom (ha összejön), de előre nem.
Per pillanat egyre komikusabb módon nem sikerül összehozni ilyen jellegű ismeretséget. Volt egy nőismerősöm (eddig barátok voltunk) és azt hittem rá tudom venni. Elmondtam mit akarok, nagyon pipa lett. Aztán mondtam neki, hogy akár fizetek is érte. Kb. ezerszer pipább lett, hogy mit képzelek róla, ő ilyeneket csak pénz nélkül csinál és ott hagyott. Amúgy 9 éves ismeretség, remélem sikerül kibékülni, hihetetlenül tahó lehettem, szégyellem magam.
"Ő ilyeneket csak pénz nélkül csinál" - Nos akkor rá kell venned, pénz nélkül csinálja. Ha nem akarja, keress mást.
De minket érdekel előtte is, mi az az extra kívánság?
Írd csak le, úgyse tudjuk ki vagy. :)
Nóri14-et valaki átbaszásból írta be.
Kedves Kérdező!
Arra nem gondoltál, hogyha megírnád azt hogy miről is van szó, akkor akár még jelentkezőt is találhatsz???
Végül is abszolút anonim, nincs kockázat.
Először is nagyon egyszerű helyzet állt elő. Vágyakozom valamire, kissé túlfűtött lettem, de nem akarok komoly kapcsolatot kialakítani, mert elég összetett így is minden egyes nap. Korábban évekig volt valaki, aki hasonló helyzetben volt (ő nő, én férfi - ma már nem lehet tudni...), akinek hasonló körülményei voltak és direkt ilyen céllal találkoztunk és megtettük egymásnak, amit a másik akart. Ő három éve megházasodott, tehát a találkák véget értek, nem engem boldogít. Ennyit az indokokról.
Amit szeretnék nem különleges, csak olyan nagyon hideg dolog ezt így leírni. Orális szexen túl szeretném nagyon sokat simogatni, puszilgatni, bárhol hozzáérni, a testére élvezni. Nagyjából ennyi lenne. "Hivatásoshoz" azért nem akarok, mert nem mechanikus cselekményekre vágyom.
Tehát nincs ebben semmi misztikum, csak nem tudom, honnan tudnék szerezni ilyenre partnert.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!