Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet pénzért olyasvalakit szerezni egy alkalomra, aki nem hivatásos?
mennyi idős kell legyen, és merre lakjon? :D
és mennyit fizetnél? *-*
Budapesten lakjon.
Igazából egyezkedésre gondoltam. Én elmondom/leírom neki, hogy mit akarok, erre ő mond egy árat, hogy neki mennyi kell érte. Nem tudom szebben leírni, de így elég rossz visszaolvasni. Magamban úgy könyvelem el, hogy szeretnék valamit, ebben segítséget ad, így megfizetem a rám szánt energiáját. Persze van egy nagyon halvány felső határ, de számszerűsíteni nehéz.
És honnan tudod,hogy akit találtál az nem az?? Ha eleve letagadja??
Már eleve ez is hülyeség, hogy pénzért, de nem hivatásost. LOL
És mit szeretnél tőle??
Mert gondolom vagy szűz vagy, vagy pedig van valami fetish-ed...
24/L
Nekem is vannak "dilijeim" ezért is vagyok kíváncsi hg mi lehet ennyire xtra... :) Én imádok tűsarokban szexelni meg beöltözni szerepjáték, durva szex meg ilyenek.... a párom szerint eléggé perverz vagyok... sajna ő sincs benne mindenbe... Nem akar betörőset játszani... :(
Mondjuk egy anonim oldalon nem tudom hg mit kellene szégyellni... :)Kérdező kérlek áruld el, hogy mit szeretnél attól a nőtől...
8:42-es 24/L voltam
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!