Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet pénzért olyasvala...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet pénzért olyasvalakit szerezni egy alkalomra, aki nem hivatásos?

Figyelt kérdés
Lényegében valamilyen nagyon komoly okból egyetlen alkalomra keresek egy nőt, de nem hivatásost akarok. Próbálkoztam apróhirdetésekkel, de mindig hivatásosok jelentkeznek. Mi lehet még megoldás?
2011. jún. 17. 02:11
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
chat.hu, azért normálisan add elő magad ha nem akarod, hogy egyből lenyomjanak...
2011. jún. 17. 02:13
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

mennyi idős kell legyen, és merre lakjon? :D

és mennyit fizetnél? *-*

2011. jún. 17. 03:56
 3/35 A kérdező kommentje:

Budapesten lakjon.

Igazából egyezkedésre gondoltam. Én elmondom/leírom neki, hogy mit akarok, erre ő mond egy árat, hogy neki mennyi kell érte. Nem tudom szebben leírni, de így elég rossz visszaolvasni. Magamban úgy könyvelem el, hogy szeretnék valamit, ebben segítséget ad, így megfizetem a rám szánt energiáját. Persze van egy nagyon halvány felső határ, de számszerűsíteni nehéz.

2011. jún. 17. 07:31
 4/35 anonim ***** válasza:
menj el bulizni és ingyen is megkapod...
2011. jún. 17. 07:34
 5/35 anonim ***** válasza:
24%
penzert de nem hivatasost, na ez fabol vaskarika...
2011. jún. 17. 08:01
 6/35 anonim ***** válasza:
48%

És honnan tudod,hogy akit találtál az nem az?? Ha eleve letagadja??

Már eleve ez is hülyeség, hogy pénzért, de nem hivatásost. LOL

2011. jún. 17. 08:16
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

És mit szeretnél tőle??

Mert gondolom vagy szűz vagy, vagy pedig van valami fetish-ed...

24/L

2011. jún. 17. 08:42
 8/35 kovpet ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne, hogy mi az a nagy extra, amit még így sem mer leírni. Biztos valami izgalmas ;)
2011. jún. 17. 09:13
 9/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is vannak "dilijeim" ezért is vagyok kíváncsi hg mi lehet ennyire xtra... :) Én imádok tűsarokban szexelni meg beöltözni szerepjáték, durva szex meg ilyenek.... a párom szerint eléggé perverz vagyok... sajna ő sincs benne mindenbe... Nem akar betörőset játszani... :(

Mondjuk egy anonim oldalon nem tudom hg mit kellene szégyellni... :)Kérdező kérlek áruld el, hogy mit szeretnél attól a nőtől...

8:42-es 24/L voltam

2011. jún. 17. 10:53
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj. Én nem tudom mennyire számítanék neked hivatásosnak... Nem tartom magam teljesen annak. Elég bonyolult ezt elmagyarázni. Kb 1 hónapja csinálom. beszamolok.hu / Nóri14. Nézz meg, ha gondolod. Szerintem nem vagyok olyan, mit egy hivatásos...
2011. jún. 17. 16:48
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!