Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átmenjek hozzá? 16 éves lány vagyok. A barátnőm a délután itt volt nálam. és valahogy elkezdtünk csókolózni. Azt mondta ha van kedvem menjek ma este át 10 körül és fojtathatjuk.
Figyelt kérdés
Sose gondoltam hogy lánnyal is kipróbáljam de most úgy érzem hogy szeretném és kívánom is csak azt nem tudom helyes lenne e. légyszi csak normális válaszokat. sürgős2011. jún. 16. 20:39
21/38 anonim válasza:
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:10
a leszbi is homoszexuális, te idióta -.-'
24/38 anonim válasza:
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:42
én vagyok az idioóta te barom ?XDDDDDDDDDDDD a leszbikus az a lány a homoszexuális az a fiú tehát b*zi :D
valaki adja már meg az igazam xD
25/38 kovacsgeza válasza:
hol vannak a 16 éves barátnőd szülei este 10kor, hogy át mer hívni dugni?
ha ilyen bátran felajánlotta, valószínűleg nem te lennél az első. ne menj, még elkapsz valami nemi betegséget.
26/38 anonim válasza:
A homoszexuális az egy szexuális beállítottság. A leszbikus és a b*zi is az.
27/38 anonim válasza:
Jó szórakozáat, és már nagyon kíváncsiak vagyunk hogy mi történt! Írj minél hamarabb!!! :D
28/38 anonim válasza:
ma 22:22
Valószínűleg van szobája, aminek valószínűleg van zárható ajtaja, és a kedves szülők valószínűleg nem sejtik, hogy a kislányuk leszbizni hívta át a barátnőjét. :)
29/38 A kérdező kommentje:
na sziasztok. voltam a barátnőmnél és fantasztikus másfélórán vagyon túl. nem hittem volna hogy ez ilyen jó lesz :)
2011. jún. 16. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!