Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átmenjek hozzá? 16 éves lány vagyok. A barátnőm a délután itt volt nálam. és valahogy elkezdtünk csókolózni. Azt mondta ha van kedvem menjek ma este át 10 körül és fojtathatjuk.
Figyelt kérdés
Sose gondoltam hogy lánnyal is kipróbáljam de most úgy érzem hogy szeretném és kívánom is csak azt nem tudom helyes lenne e. légyszi csak normális válaszokat. sürgős2011. jún. 16. 20:39
11/38 anonim válasza:
20:56: nincs kedved inkább szexelni?:D
12/38 Cicuskaaa123 válasza:
...:DDD DE van xD:D De van barátom bocsi.. és még szűz is vok:)))
13/38 anonim válasza:
Háát én is dilemmáznék rajta az tuti... helyesnek nem mondanám, de bajod gondolom nem lesz tőle. Nekem is eszembe szokott jutni, hogy kipróbálnám lánnyal, de ha ott lennék lehet már nem merném. :D
14/38 anonim válasza:
menj xD nincs gáz még ha csókon kívűl más is megtörténik,jobb egy "leszbi" mint egy "homoszexuális"
15/38 anonim válasza:
Felállítottátok az egyenest...
18/38 A kérdező kommentje:
úgy döntöttem átmegyek. de nem tudom mit vegyek fel.....meg nagyon izgulok milyen lesz
2011. jún. 16. 21:33
19/38 anonim válasza:
Mind1 mit veszel fel, úgyis lekerül :)
20/38 anonim válasza:
Ha végeztél, utána írd meg, hogy milyen volt. Kíváncsi vagyok rá. A barátnőd hány éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!