Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 15éves lány ott aludhat a 17éves barátjánál? /az anyuja tudja, hogy lefeküdtek/ akkor nem mindegy hogy este vagy délután szexelnek?
Figyelt kérdés
L152009. máj. 17. 12:02
2/21 anonim válasza:
Hát akkor mindegy. A védekezésre vigyázzatok.
3/21 anonim válasza:
az végül is mindegy mikor van a szex,d e gondolj bele,akik látják,hoyg te este nem mész haza,vagy hogy hol alszol...megpecsételnek rögtön.inkábba fiu aludjon nálad.
4/21 anonim válasza:
én 17 vagyok, 2 éve vagyunk együtt a barátommal, anyum tudja, hogy fogamzásgátlót szedek, mégsem aludhatok ott....
5/21 anonim válasza:
sztem ha együtt vannak egy ideje...akkor minegy, és nem a többiek véleményére kell figyelni... engem konkrétan enm érdekelne.. de sztem ha anyuja megengedi, akkor meg nem mindegy
6/21 anonim válasza:
Megpecsételik?:DMi ez?Konzervatív világban élünk?Senki se foglalkozik már ilyesmivel.Amugy amig nem multál el 18 többnyire a szüleid döntenek hol alszol.Ha azt mondják nem,akkor ne vitázz.megpecsételikXD...
7/21 A kérdező kommentje:
ha nem alazsok otthon pl az azt is jelenthetné h egyik osztálytársamnál alszok ,, nem ?
2009. máj. 17. 12:08
8/21 anonim válasza:
12:06os vagyok...
amugy mi is mindig megoldjuk,hogy ez barátnőmnél alszok például :D ... ma reggel is "barátnőmtől" jöttem haza :D
9/21 A kérdező kommentje:
hát ez az h anyu nem engedi meg... :S
lassan fél éve vagyunk együtt...jó fél meg minden ... akkor ennyi erővel napközbe is ugyan ez a helyzet ...vagy nem ?
2009. máj. 17. 12:10
10/21 A kérdező kommentje:
*félt
2009. máj. 17. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!