Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 15éves lány ott aludhat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 15éves lány ott aludhat a 17éves barátjánál? /az anyuja tudja, hogy lefeküdtek/ akkor nem mindegy hogy este vagy délután szexelnek?

Figyelt kérdés
L15
2009. máj. 17. 12:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát... engem inkább a szomszédok "pecsételjenek meg... heh..." minthogy anyáméknak hazudjak... az embernek tisztelnie kell a szüleit... sztem...

Lex/17

2009. máj. 17. 12:12
 12/21 anonim ***** válasza:
64%
az aki el akar menni otthonról és ott akar aludni a párjánál, az meg is teszi és le is fekszik vele! Aki, nem alkar, az meg masztizik otthon. Akarat kérdése az egész. Mindenhol vannak kiskapuk. Barátnőénél alvás, esetleg több napra osztály kirándulás és stb. Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell. Aki meg tutyimutyi, az maradjon otthon anyucival...
2009. máj. 17. 12:28
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem másfél hónap után megengedte anya hogy itt aludjon a barátom!Én csak 4 hónap után mehettem hozzájuk!

Neki is fura volt az elején,hogy nem barátnőnél alszok akivel tudta hogy este dvd-zünk meg hasonlók.Hanem már egy fiúnál.Belátta hogy felnőttem.De Hazudni viszont soha sem mertem volna.

2009. máj. 17. 12:36
 14/21 anonim ***** válasza:
27%
látom ezen a " megpecsételik" kifejezésen fennakadtatok,örülök,hoyg segithettem nektek,egy uj kifejezést találni,az kis szótáratokba.
2009. máj. 17. 12:37
 15/21 A kérdező kommentje:

igen akarat kérdése az egész de anyunak nem akarok hazudni , mert apával nem vagyok jóban és ha őt kérdezném bármiről akkor tényleg csak otthon ülhetnék ..

anyuval amúgy is elég jó a viszonyom...

de már gondoltam h "ottalaszok valamelyik bnőmnél" ,, csak valahogy közbejön valami mindig :S

2009. máj. 17. 12:42
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még sosem engedték meg, hogy a barátnőmnél aludjak, és őt sem engedik, hogy nálam aludjon pedig majdnem 2 éve ismerem őt, a családjával is jóba vagyok, sokmindent csinálok náluk, segítek mindenbe, de este mindig el kell mennem haza. 17 éves vagyok, a lány 15, nemsokára 16. A szülei tudják, hogy "voltunk már együtt", az én szüleim is.
2009. máj. 17. 13:43
 17/21 A kérdező kommentje:
hát akkor kb ugyan olyan helyzetben vagyunk ..mondjuk mi 2 éve még nem ismerjük egymást ...de anyuék nagyon bírják ..
2009. máj. 17. 13:48
 18/21 anonim ***** válasza:
63%
15 évesek miért sexelnek? nem fér a fejembe.
2009. máj. 17. 14:36
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Hh, miért szexelnek? mert 12 évesen nő a mellük, nem 17, mint anno....
2009. máj. 20. 08:57
 20/21 anonim ***** válasza:
együtt vagytok még?
2010. nov. 17. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!