Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátomat mindig csak ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomat mindig csak ez érdekli. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
szóval jó pár hónapja élek szexuális életet a mostani barátommal, minden nagyon szép és jó, kivéve azt, hogy az orális szex az számára szinte "elvárt", viszont engem már nem nagyon akar kényeztetni így. hogyan vezessem rá, hogy én is szeretném?? kösszi.
2011. jún. 16. 17:33
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
és ha mással dugatod magad mi lesz jobb ?
2011. jún. 17. 18:19
 42/57 A kérdező kommentje:
pont ezért nemcsalom meg.
2011. jún. 20. 19:11
 43/57 anonim ***** válasza:

Sose értettem, hogy a nők miért ilyen s*ggfejekhez ragaszkodnak állandóan... Mi az hogy nem nyal, de a cumit elvárja? Hagyd ott mint a szél...

Eleve milyen férfi az aki nem szeret nyalni? látens b*zi vagy mi? Vagy nem mosod a sünit?

2011. jún. 23. 17:13
 44/57 anonim ***** válasza:
Én is fiú vagyok, de engem is csak a cumiztatás érdekel.
2011. jún. 23. 17:17
 45/57 A kérdező kommentje:

nincs baj a higéniával már mondtam.

és miért csak ez érdekel téged?

2011. jún. 23. 17:19
 46/57 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok oda az orálért, ha látok egy női nemiszervet nem érzek késztetést, hogy nekiugorjak a számmal. De annyira az sem jön be ha én kapok, jobban szeretek szexelni.

23F

2011. jún. 23. 17:38
 47/57 gratis30 ***** válasza:
Baby itt nem az a kérdés, hogy nyálasan vagy nem nyálasan, hanem az, hogy fogazol-e vagy sem! Ha ennyire gyengusz vagy, hogy ne mondd el neki a problémád akkor cumikázz csak szépen csendben tovább, mert (idézlek) "szeretem neki csinálni"
2011. jún. 23. 18:05
 48/57 anonim ***** válasza:

Szerintem elég óvodás dolog azt mondani, hogy ha nem nyal ki, te se sz*pod le. Az oviban van ez, hogy "ha te nem adod oda a kisautód, én se adom oda a homokozólapátot".

Meg kell vele ezt beszélni. Ha ő undorodik a nyalástól, azt el kell fogadnod. (Ha kihasznál, természetesen az egy másik eset.) Hány nőtársam pattog, hogy "ha undorodsz az oráltól, ne csináld", nos ez szerintem a fiúkra is igaz.

Ha neked a sz*pás kellemetlen, akkor te se csináld, de ha neked is jó, akkor elég szánalmas dolog bosszúból megvonnod tőle csak azért, mert ő nem csinálja neked.

Igazából ez a "ha te nem adsz orált, akkor én se adok" dolog egyformán szánalmas, akár fiú, akár lány mondja.

Ha kihasznál és követeli tőled a sz*pást, akkor viszont tényleg ne légy a fiúd bábja.

24L

2011. jún. 23. 18:05
 49/57 A kérdező kommentje:
kösszi az utolsónak.
2011. jún. 23. 18:11
 50/57 A kérdező kommentje:
szerintem nincs baj a technikánnal, mert ha fogaznék vagy nemjönne be neki akkor nemkérné mindig. és igen szeretem igy kényeztetni őt mert utdom hogy szereti én pedig őt szeretem. de azért jólenne ha viszonozná is.
2011. jún. 23. 18:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!