Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomat mindig csak ez érdekli. Mit tehetnék?
Sose értettem, hogy a nők miért ilyen s*ggfejekhez ragaszkodnak állandóan... Mi az hogy nem nyal, de a cumit elvárja? Hagyd ott mint a szél...
Eleve milyen férfi az aki nem szeret nyalni? látens b*zi vagy mi? Vagy nem mosod a sünit?
nincs baj a higéniával már mondtam.
és miért csak ez érdekel téged?
Én nem vagyok oda az orálért, ha látok egy női nemiszervet nem érzek késztetést, hogy nekiugorjak a számmal. De annyira az sem jön be ha én kapok, jobban szeretek szexelni.
23F
Szerintem elég óvodás dolog azt mondani, hogy ha nem nyal ki, te se sz*pod le. Az oviban van ez, hogy "ha te nem adod oda a kisautód, én se adom oda a homokozólapátot".
Meg kell vele ezt beszélni. Ha ő undorodik a nyalástól, azt el kell fogadnod. (Ha kihasznál, természetesen az egy másik eset.) Hány nőtársam pattog, hogy "ha undorodsz az oráltól, ne csináld", nos ez szerintem a fiúkra is igaz.
Ha neked a sz*pás kellemetlen, akkor te se csináld, de ha neked is jó, akkor elég szánalmas dolog bosszúból megvonnod tőle csak azért, mert ő nem csinálja neked.
Igazából ez a "ha te nem adsz orált, akkor én se adok" dolog egyformán szánalmas, akár fiú, akár lány mondja.
Ha kihasznál és követeli tőled a sz*pást, akkor viszont tényleg ne légy a fiúd bábja.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!