Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátomat mindig csak ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomat mindig csak ez érdekli. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
szóval jó pár hónapja élek szexuális életet a mostani barátommal, minden nagyon szép és jó, kivéve azt, hogy az orális szex az számára szinte "elvárt", viszont engem már nem nagyon akar kényeztetni így. hogyan vezessem rá, hogy én is szeretném?? kösszi.
2011. jún. 16. 17:33
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:
minden csak nem ...búza, minmt ahogy te fogalmazol...
2011. jún. 16. 18:34
 32/57 anonim ***** válasza:

szia!Mond el neki hogy nagyon szeretnéd,ha többször kényeztetne!

Én sem csinálnám neki ezentúl mindennap,amíg észbe nem kap.De lehet ez sem megoldás,és nem tűnik fel neki.A férfiak maguktól sose tudják mire vágyik egy nő,szóval szóvá kell neki tenni!!!22N

2011. jún. 16. 18:38
 33/57 A kérdező kommentje:
másik kérdés... a szo.pás annál jobb minél nyálassabb?:D hülyén hangzik a kérdés de legalább így mindenki érti
2011. jún. 16. 18:43
 34/57 anonim ***** válasza:
Valaki szárazabban szereti, valaki nyálasabban. Ez is egyéntől függ. Ezt is kérdezd meg tőle, nosza:D
2011. jún. 16. 18:45
 35/57 A kérdező kommentje:
csak kérdeztem, imádja ahogy csinálom, ezt csak ugy megkérdeztem mert sokfélét hallottam már.:D
2011. jún. 16. 18:48
 36/57 anonim ***** válasza:
Pasi vagyok de már ne haragudj én a helyedben ha azért nem nyalna ki hogy megdughasson két napon belül úgy szakítanék vele mint a szél. Nem tudom miért ragaszkodsz ennyire hozzá , de ahogy látom oda vagy ezért a csávóért ő meg még csak le se szar. És a vicc ebbe hogy ez téged még csak nem is zavar. Lehet nem a szopásodon kéne javítani hanem egyéniségednek kéne lenni a kapcsolatodba.Bocs ha amúgy minden rendbe van köztetek de amit megtudhattunk a sztoriból abból nekem ez jött le.
2011. jún. 16. 19:07
 37/57 A kérdező kommentje:
lehet hogy igazad van...
2011. jún. 16. 19:20
 38/57 anonim ***** válasza:
sajna marad az örök cida. vagy lépsz.
2011. jún. 16. 19:25
 39/57 anonim ***** válasza:
A szex önzetlen és kölcsönös kell hogy legyen! Ez alap! Ha nem így van, keményíts be! Komolyan!!! Én már rég statáriumot hirdettem volna illetve férreléptem volna!!!
2011. jún. 17. 02:49
 40/57 A kérdező kommentje:
nemtudom hogy megoldás lenne -e ha megcsalnám...elgondolkodva h miért az tuti...
2011. jún. 17. 16:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!