Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátomat mindig csak ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomat mindig csak ez érdekli. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
szóval jó pár hónapja élek szexuális életet a mostani barátommal, minden nagyon szép és jó, kivéve azt, hogy az orális szex az számára szinte "elvárt", viszont engem már nem nagyon akar kényeztetni így. hogyan vezessem rá, hogy én is szeretném?? kösszi.
2011. jún. 16. 17:33
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Én lennék olyan kitartó, hogy nem hagynám, hogy elterelje a témát, ha igazán érdekelne, mert itt valami akkor is van.

Vagy nem szereti csinálni alapból....ami elég fura, de hallottunk már ilyen férfiakról.

Vagy....hú, inkább le sem írom, mert felidegesítene engem.

2011. jún. 16. 17:44
 12/57 anonim ***** válasza:
A duma nem elég. A vond meg tőle a szopást egy-két alkalommal, és akkor észbe kap. Így csak azt hiszi hogy "jóvan jóvan beszéljen csak, úgyis leszop".
2011. jún. 16. 17:46
 13/57 A kérdező kommentje:

kedves utolsó:)

tedd magad túl rajta ne idegesítsen fel. szóval. vagy...?

18leszek nemsokára ő 18

2011. jún. 16. 17:47
 14/57 A kérdező kommentje:
hát lehet az lesz hogy megvonom tőle:P nemhiszem hogy akkor olyan sok alkalom kéne neki..
2011. jún. 16. 17:48
 15/57 anonim ***** válasza:
Egy fagolyó a párod!! XD
2011. jún. 16. 17:49
 16/57 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted hogy fagolyó?:D
2011. jún. 16. 17:50
 17/57 anonim ***** válasza:
fatökű, balf.sz, gagyi, ...
2011. jún. 16. 17:50
 18/57 anonim ***** válasza:

Szóval 18 éves. Hát akkor megkérdezném, hogy a te nemi szerved hogy néz ki. Gondolom tudod mire akarok ezzel kilyukadni...

Bár lehet, hogy tényleg csak nem szereti. Legyél határozottabb és erőszakosabb. Addig ne hagyd abba a kérdezősködést, amíg ki nem böki. Együtt vagytok már mióta, és ezt nem képes elmondani.

2011. jún. 16. 17:51
 19/57 A kérdező kommentje:
igazából nem nagyon értem utolsó hogy mire gondoltál a válaszod első felével..
2011. jún. 16. 17:55
 20/57 anonim ***** válasza:
Hát mit nem értesz ezen?:) Megkérdeztem, hogy néz ki. Kis szeméremajkak, nagyok,..?
2011. jún. 16. 17:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!