Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek a barátom kedvéért? Rákontrázzak?
itt a válasz:
ez biztos, hogy fake kérdés, nem veszitek észre? xD
de még viccnek is rossz...
Gratulálok, tarts csak szeretőt. Az erkölcs szóról hallottál már?
Amúgy a 15 éves barátnőd lehet, hogy komoly párkapcsolatban szexelt azzal a 37 éves férfival. És az, szerintem nem elitélendő, bár a férfinek biztosan vannak pedofil hajlamai.
Az édesanyám és apám között 20 év van, apám az idősebb.
Szerintem, amit te csinálsz/csináltál/csinálni fogsz, nem normális. Nekem eszembe se jutna megcsalni a barátomat, pedig nem is egy ajánlatot kaptam már. Szerencsére a barátom épelméjű, nem kér olyanokat, hogy szexeljek a haverjával.
Az emberek nem a péniszekbe szerelmesek, hanem a tulajdonosok BELSŐjébe. Ha ilyenen elgondolkodsz, te még valószínüleg soha nem voltál szerelmes. És tényleg sajnálatos, hogy ilyen embereknek, mint te, van párjuk.
Lehet, hogy izgat egy nagyobb pénisz, engem is izgat. De én tökéletesen megelégszem a barátoméval, mert az övé sem kicsi és ráadásul nagyon jól használja. De ha kicsi lenne, akkor sem csalnám meg, tudnám türtőztetni magamat.
Gondolkodj el azokon, amiket írtam, bár úgysem fogsz elgondolkodni rajta. Szánalmas és elítélendő, amit teszel!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!