Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Belemenjek a barátom kedvéért?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek a barátom kedvéért? Rákontrázzak?

Figyelt kérdés
A fiúm megkért, hogy szájjal elégítsem ki a legjobb barátját, mert már régóta volt lánnyal és nagyon hiányzik neki az orál. Barátom azt mondja nagyon nagy farka van a srácnak (22-24cm körül) és könnyű dolgom lesz. Az igazat megvallva izgat egy ekkora pénisz és szeretném magamban érezni, de nem tudom mit szólna ehhez a barátom. Lehet beleszeretek a nagy péniszbe és képes lennék szakítani? Nem tudom, de látom szemeim előtt, hogy óriásikat nyögök és élvezek azon a péniszen lovagolva. Szinte benedvesedek. Mi lenne a jó döntés? Kicsit félek, hogy barátom belemenne mit sem gondolva, esetleg erőltetné az anált, azt pedig még nem szeretném.
2011. jún. 15. 20:25
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Fiktív kérdés :)
2011. jún. 15. 21:19
 32/38 anonim ***** válasza:
2011. jún. 15. 21:28
 33/38 anonim ***** válasza:

ez biztos, hogy fake kérdés, nem veszitek észre? xD

de még viccnek is rossz...

2011. jún. 15. 22:09
 34/38 anonim ***** válasza:
Gondolom kamu a kérdés,de ha még se látom neked se volt gyerekszobád, meg a normális nevelés is kimaradt. Igazából kár bármit is mondani, az ilyen embereket csak sajnálni tudom, mint amilyen te is vagy, hogy érzelem nulla, és csak a szex számít. Csak tudod hosszútávon nem a te elméleted a kifizetődő, de majd rájössz, buta ember saját hibájából tanul...
2011. jún. 15. 23:53
 35/38 A kérdező kommentje:
Nem fake, tegnap át is jött a srác és este 2x szexeltünk, majd reggel még 1x. Nagyon jó volt, kicsit féltem, de nem repedtem szét, max a falak a hangosságtól. Nagyon jó volt, úgy döntök a srác a szeretőm lesz...
2011. jún. 17. 09:11
 36/38 anonim ***** válasza:

Gratulálok, tarts csak szeretőt. Az erkölcs szóról hallottál már?

Amúgy a 15 éves barátnőd lehet, hogy komoly párkapcsolatban szexelt azzal a 37 éves férfival. És az, szerintem nem elitélendő, bár a férfinek biztosan vannak pedofil hajlamai.

Az édesanyám és apám között 20 év van, apám az idősebb.

Szerintem, amit te csinálsz/csináltál/csinálni fogsz, nem normális. Nekem eszembe se jutna megcsalni a barátomat, pedig nem is egy ajánlatot kaptam már. Szerencsére a barátom épelméjű, nem kér olyanokat, hogy szexeljek a haverjával.

Az emberek nem a péniszekbe szerelmesek, hanem a tulajdonosok BELSŐjébe. Ha ilyenen elgondolkodsz, te még valószínüleg soha nem voltál szerelmes. És tényleg sajnálatos, hogy ilyen embereknek, mint te, van párjuk.

Lehet, hogy izgat egy nagyobb pénisz, engem is izgat. De én tökéletesen megelégszem a barátoméval, mert az övé sem kicsi és ráadásul nagyon jól használja. De ha kicsi lenne, akkor sem csalnám meg, tudnám türtőztetni magamat.

Gondolkodj el azokon, amiket írtam, bár úgysem fogsz elgondolkodni rajta. Szánalmas és elítélendő, amit teszel!

2011. jún. 17. 10:37
 37/38 anonim ***** válasza:
22-24 cm körül? Tán nem tudja lemérni? Én az enyémet pontosan tudom mekkora. Ráadásul, ha olyan nagy akkor pontosan tudja mekkora és nem 2 cm differenciát mond. Ez az egész történet nekem egy nagy kamunak tűnik.
2011. jún. 17. 11:35
 38/38 anonim ***** válasza:
akkor most örülsz a nagyf.sznak hígagyú?
2011. jún. 17. 18:22
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!