Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek a barátom kedvéért? Rákontrázzak?
Figyelt kérdés
A fiúm megkért, hogy szájjal elégítsem ki a legjobb barátját, mert már régóta volt lánnyal és nagyon hiányzik neki az orál. Barátom azt mondja nagyon nagy farka van a srácnak (22-24cm körül) és könnyű dolgom lesz. Az igazat megvallva izgat egy ekkora pénisz és szeretném magamban érezni, de nem tudom mit szólna ehhez a barátom. Lehet beleszeretek a nagy péniszbe és képes lennék szakítani? Nem tudom, de látom szemeim előtt, hogy óriásikat nyögök és élvezek azon a péniszen lovagolva. Szinte benedvesedek. Mi lenne a jó döntés? Kicsit félek, hogy barátom belemenne mit sem gondolva, esetleg erőltetné az anált, azt pedig még nem szeretném.2011. jún. 15. 20:25
21/38 anonim válasza:
nem. de sikítani a fájdalomtól biztos. remélem seggbe is rak majd vele. aztán akkor majd megtudod mi a magyarok istene...
24/38 A kérdező kommentje:
nem vagyok kisebbségi! Lehet ma este át is hívom a nagyfarkút, aztán minden kiderül...
2011. jún. 15. 20:52
26/38 anonim válasza:
XDDD
feldobtad az estém, úgyis szar napom volt eddig, most legalább volt min nevetni:D
27/38 Cicuskaaa123 válasza:
ohh. ezaz ne hallgass a tanácsra ne.. azt kívánom neked,hogy véresre ke.féljen te repedt sarkú. cigó kva:)
28/38 anonim válasza:
Milyen ellenséges mindenki. Gonoszok vagytok. De ez mind igaz. Ilyenek a mai lányok többsége, de én nem vok ilyen.
29/38 anonim válasza:
Neked egy nagy kékeres hiányzik a szádba, amivel fulladásig szoptatnak.
30/38 anonim válasza:
Amikor elolvasok egy ilyen kérdést, akkor megfogalmazódik bennem a gondolat,hogy valóban nincs igazság az életben, egy ilyen csajnak, mint te aki ilyeneken gondolkodsz,hogy milyen lenne egy másik srác nagy farkán élvezkedni, miközben párkapcsolatban élsz, van párod, és az olyan nőknek,akik tényleg tudják,hogy mit is jelent valóban szeretni valakit,a "hűség" szót nem csak szótárból ismerik,nekik sajnos nincs párjuk. Ezért igazságtalan az élet. Egyébként a barátod is okos gyerek lehet,ilyesmire megkér,hogy elégítsd ki a haverját. ha meg nagy farok kell, Miskolcon a plázában láttam egy műbrokit, amikor haverral bementünk,mert ő plüss bilincset akart venni, na amit ott láttam mű péniszt az volt szerintem vagy 28 cm is,elég lesz?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!