Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Belemenjek a barátom kedvéért?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek a barátom kedvéért? Rákontrázzak?

Figyelt kérdés
A fiúm megkért, hogy szájjal elégítsem ki a legjobb barátját, mert már régóta volt lánnyal és nagyon hiányzik neki az orál. Barátom azt mondja nagyon nagy farka van a srácnak (22-24cm körül) és könnyű dolgom lesz. Az igazat megvallva izgat egy ekkora pénisz és szeretném magamban érezni, de nem tudom mit szólna ehhez a barátom. Lehet beleszeretek a nagy péniszbe és képes lennék szakítani? Nem tudom, de látom szemeim előtt, hogy óriásikat nyögök és élvezek azon a péniszen lovagolva. Szinte benedvesedek. Mi lenne a jó döntés? Kicsit félek, hogy barátom belemenne mit sem gondolva, esetleg erőltetné az anált, azt pedig még nem szeretném.
2011. jún. 15. 20:25
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem látom egyes mondataid között a kohéziót. De a kérdésed degradáló hatása biztos nem marad el.

(És sajnálom, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de ez nonszensz.)

Minden esetre kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb problémád az életben.

2011. jún. 15. 20:27
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyesmin egyáltalán elgondolkodsz, akkor te nem szereted barátodat és ő se téged! Valamint ribanc is vagy.
2011. jún. 15. 20:27
 3/38 anonim ***** válasza:
100%

Valaki írta nemrég, hogy elkurvult a világ.

Igaza volt.

2011. jún. 15. 20:28
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
Úristen... ilyenről se hallottam még, hogy valakinek a barátja megkéri a b.nőjét hogy a haverját elégítse ki... képzelem hogy milyen nagyon szerethetitek ti egymást..:D Jézusom, grat nektek:D neked meg főleg gratulálok, hogy van barátod és közben egy másik srác péniszére vágysz. Milyen kapcsolatban vagytok ti? Hát az eszem megáll!
2011. jún. 15. 20:28
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
:)) ez szanalmas
2011. jún. 15. 20:30
 6/38 Cicuskaaa123 ***** válasza:
szerintem óriási hiba lenne ezt megtenned, a barátod én szerintem csak tesztel ugymond, hogy megtennél-e ilyet vele vagy sem.. sztem amint megtennéd szakitana veled és elhordana mindenféle ku.rvának a hátad mögött.. ne tedd meg!!.. bas.szus.. van barátod.. és mást akarsz lesz.opni.. ez kicsit elkörcstelen.. és.. ha iylenekre gondolsz, hogy jó lenne megtenned..hmmm.. tedd fel magadban a kérdést.. szereted te igazán a barátodat?
2011. jún. 15. 20:30
 7/38 anonim ***** válasza:
Szép is a szerelem... :)
2011. jún. 15. 20:31
 8/38 anonim ***** válasza:
Még hogy nem számít a méret... dehogynem... csak nehogy vísíts majd a 24centis fasztól... nem az élvezettől... és mi lenne ha mondjuk ő rakna seggbe? Hm? akkor mekkorákat nyögdécselnél... hm.. nagyf.sz.... már nem is tetszik annyira mi?
2011. jún. 15. 20:32
 9/38 anonim ***** válasza:

Hát, sztem ez a kérdés FAKE... -Ha mégsem, a jó isten mentsen engem meg az efféle ribikéktől :D Én viszonylag szabadelvű pasas vagyok, nem zárkózom el a gruppen ilyesmi, elől, na de ez már nekem is leveri a biztosítékot. puszi XD

24/F

2011. jún. 15. 20:35
 10/38 A kérdező kommentje:
de ha belemegyek és jobb lesz a nagy farokkal, akkor hosszú távon jobban járok, mert nagyobbakat élvezhetek, a szerelem meg majd kialakul. Lehet nem kellene hármasban csinálnunk, csak a barátom mögött összefeküdni a sráccal és akkor minden kiderül, plusz a szakítás sem lenne olyan ajtócsapkodós.
2011. jún. 15. 20:36
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!