Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek a barátom kedvéért? Rákontrázzak?
Figyelt kérdés
A fiúm megkért, hogy szájjal elégítsem ki a legjobb barátját, mert már régóta volt lánnyal és nagyon hiányzik neki az orál. Barátom azt mondja nagyon nagy farka van a srácnak (22-24cm körül) és könnyű dolgom lesz. Az igazat megvallva izgat egy ekkora pénisz és szeretném magamban érezni, de nem tudom mit szólna ehhez a barátom. Lehet beleszeretek a nagy péniszbe és képes lennék szakítani? Nem tudom, de látom szemeim előtt, hogy óriásikat nyögök és élvezek azon a péniszen lovagolva. Szinte benedvesedek. Mi lenne a jó döntés? Kicsit félek, hogy barátom belemenne mit sem gondolva, esetleg erőltetné az anált, azt pedig még nem szeretném.2011. jún. 15. 20:25
11/38 anonim válasza:
Na még ma nem nevettem. Eddig:)
12/38 A kérdező kommentje:
de most miért?
2011. jún. 15. 20:38
13/38 Cicuskaaa123 válasza:
..:DDD te tényleg komolyan gondolod ezt?xDD :D:D R.ibi vagy tudd meg..:)))
14/38 anonim válasza:
így van. akinek mindene a f.sz annak minek barát? de vigyázz, ennél lejjebb akkor már nem adhatod centiben, mert ekkora brével rendesen szét fogja töcsölni azt a nagy f.szra éhes ri..nc sunádat...(seggedről meg ne is beszéljünk...)
15/38 anonim válasza:
ejj de szét fognak d.gni téged. síkítani fogsz. de ne aggódj, nem az élvezettől...
16/38 A kérdező kommentje:
most ezért miért lennék ribi? Barátnőmet 15 és fél évesen 37 éves faszi dugta. Az dúrva, ez nem hinném. Kíváncsi vagyok...azért remélem nem fogok szétrepedni!
2011. jún. 15. 20:41
17/38 Cicuskaaa123 válasza:
ha ezt megteszed.. a baráti köröd, a társaságod, ismerőseid mind k.urvának fognak nézni, és sosem lesz barátod, mer a fiujelöltnek elfogják mondani, hogy milyen csaja van és dobni fog... ezt szeretnéd????
18/38 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy 24cm műf@szt, ha beleszeretsz, akkor ne menj bele, ha nem érzel semmit, akkor szabad a pálya. Innentől minden nagyfarkút nyugodtan leszophatsz, mert már tudod nem gond.
19/38 Cicuskaaa123 válasza:
jah bocsi a barátnőd sem normális:DDD
20/38 anonim válasza:
Tudom, hogy hol van a kutya elásva: CIGÁNY VAN!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!