Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez azt jelenti, hogy még nem állok készen rá?
Figyelt kérdés
Amikor a barátom csókolgat, simogat, leveszi a ruhámat, akkor majd megőrülök, annyira kívánom, ha ruhán keresztül simogat lent, akkor is, de mikor konkrétan a kényeztetésre kerül a sor ( még csak pettingnél tartunk, tehát szex nem volt még) akkor mintha elmúlna a varázs, és nem is nedvesedek tovább, pedig előtte már átázott a bugyim. Jól esik mikor csinálja, de az a "huudekívánlak" érzés valamitől elmúlik. Ez mitől lehet?2011. jún. 14. 20:16
11/14 anonim válasza:
áh... vaginálisan akarsz elmenni? esélytelen az elején szerintem :D Sok nő nem is képes a vaginális orgazmust elérni egész élete alatt. Inkább a csiklóddal való ingerléssel próbálkozzatok szerintem :) Újjal én pl a mai napig nem élvezem.... nem fáj semmi, de nem vált ki belőlem sok érzést...
12/14 anonim válasza:
az a lényeg h semmit sem szabad elsietni!! mi 10 hónapig jártunk, mielött elöször lefeküdtem volna vele. csak petting és az is ugy h engem kényeztetett de én semmit se csináltam, ugyh elképzelheted szegény hogy ki volt éhezve :P a lényeg hogy ha csak kicsit is parázol, vagy "félsz", akkor inkább várj még picit. érezni fogod hogy ha már igazán akarod.
13/14 A kérdező kommentje:
a csiklómat szokta ingerelni, de semmi... :/
2011. jún. 16. 20:27
14/14 anonim válasza:
Csináld magadnak otthon :) Nem vicc én is így jöttem rá. Eleinte én sem éreztem semmit. Aztán valaki tanácsolta hogy csináljam magamnak, hogy kitapasztaljam magamat. És amikor rájöttem hogy hol jó, hol szeretem, finoman rávezetheted a párod. Pl dörzsöld össze a két szeméremajkadat az nagyon be tud jönni :)
Utána jobb lesz a pároddal is.
Én is hallottam olyanokat bnőmtől hogy fél évig vártak, és a srác kivárta, de nekem az a tapasztalatom hogy mi is nagyon szerettük egymást, mégis bejött a képbe egy nagyon rámenős csaj és annyi volt a szerelemnek. Minek maradt volna velem ha tőlem nem kapott semmit, a másiktól meg mindent?
Szóval az oké hogy ne stresszelj rá, de azért adj te is neki valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!