Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha küret után már menstruáltam...

Ha küret után már menstruáltam, az azt jelenti a méhem készen áll egy újabb terhességre?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 17:49
 1/2 anonim ***** válasza:

szia!!

Olvastam itt olyat, aki majdnem egy ciklus után már terhes volt, viszont az orvosok 3 hónapot javasolnak, az enyén ennyit mondott.

De mi nem gondoltuk, h összejön,viszont a 2.menzesz után ismét teherbe estem.

Elvetéltem ezt a babát 20 hetesen,nem tudom, h volt e köze ahoz, h nem vártam ki a 3 hónapot.Nem megijeszteni akarlak, csak leírtam, h sajnos van ilyen eset is mint az enyém. Utólag okosabb vagyok, most már kivárnám a 3-4 hónapot is:(

A kérdésedre a válasz: sztem az orvost mindenképp kérdezd meg, ő mégiscsak orvos:)

2010. febr. 14. 20:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia!Ha már volt menzeszed valószínű volt peteérésed is.De én is azt javasolnám hogy menj el kontrollra és a doki megmondja mikortól lehet próbálkozni.
2010. febr. 16. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!