Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez azt jelenti,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez azt jelenti, hogy még nem állok készen rá?

Figyelt kérdés
Amikor a barátom csókolgat, simogat, leveszi a ruhámat, akkor majd megőrülök, annyira kívánom, ha ruhán keresztül simogat lent, akkor is, de mikor konkrétan a kényeztetésre kerül a sor ( még csak pettingnél tartunk, tehát szex nem volt még) akkor mintha elmúlna a varázs, és nem is nedvesedek tovább, pedig előtte már átázott a bugyim. Jól esik mikor csinálja, de az a "huudekívánlak" érzés valamitől elmúlik. Ez mitől lehet?
2011. jún. 14. 20:16
1 2
 1/14 Moszuke ***** válasza:

hát ja, én is erre tippelnék amire te.

beparázol ettől-attól. gondold át a dolgokat aztán kommunikálj

2011. jún. 14. 20:18
 2/14 anonim ***** válasza:

Nekem pont ugyanez a bajom, viszont mi már eljutottunk a "normális" szexhez. Nekem attól van szerintem hogy nagyon rágörcsölök, pedig semmi okom rá, de akkor hiába gondolok erre :/

Hány évesek vagytok? azért ez sem utolsó szempont.

2011. jún. 14. 20:25
 3/14 anonim ***** válasza:
Még nem állsz készen, de mindenki így kezdi általában. Sok gyakorlás és előbb utóbb alig tudod majd türtőztetni magad :)
2011. jún. 14. 20:26
 4/14 A kérdező kommentje:
17 évesek. Meg szabad kérdeznem, hogy orgazmusod volt-e már?
2011. jún. 14. 20:27
 5/14 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy még nem állsz készen vele az együttlétre. Még szűz vagy? Mert ez nem derül ki. ha így van, akkor maradjatok még csak a pettingnél, esetleg ha nagyon szeretnél már eljutni a szexig, akkor kérd meg finoman,hogy kényeztessen odalent orálisan egy kicsit, hátha attól újra beindulsz. :)
2011. jún. 14. 20:28
 6/14 anonim ***** válasza:

Igen, azt jelenti. Még benned vannak a lelki gátak, de ha szép lassan haladtok, akkor majd meglátod, mind szépen feloldódik :) Csináljátok továbbra is, amit eddig, esetleg irányítgasd a párodat, hogy Neked hogy jobb. Majd meglátod, hogy egyszer már azt is úgy fogod élvezni, mint az elejét, aztán egyszer csak elkezded érezni, hogy talán többet is szeretnél. Nem kell elsietni semmit. Addig semmiképp ne kerüljön sor szeretkezésre, amíg a sima kényeztetést nem tudod önfeledten élvezni!

Nekem például 2-3 hónap kellett, hogy az orált igazán kívánjam és élvezzem, és 1 év után jutottam el odáig lelkileg, hogy a szeretkezést is minden porcikám kívánta (16,5 voltam, mikor összejöttem a barátommal).

20/L

2011. jún. 14. 20:29
 7/14 A kérdező kommentje:
még szűz vagyok. az orállal meg úgy állok, hogy intimebb számomra a szexnél, szóval azt majd csak legutoljára. köszi mindenkinek a válaszokat!:)
2011. jún. 14. 20:31
 8/14 anonim ***** válasza:
20:25ös vagyok. nem, még nem volt, vagyis magamnak sikerül, de ha a barátom csinálja nekem akkor nem :/ annyi mindent megpróbáltunk már... most megállapodtunk hogy még türelmesebbek leszünk és várunk, mert az első alkalomhoz képest máris sokkal jobb, hátha. Amúgy én is 17 vagyok.
2011. jún. 14. 21:49
 9/14 anonim ***** válasza:

Én is voltam így régen. Vártam vártam, azt hittem nem álok készen, de mindig ennél a pontnál akadtunk meg. Az akkori párom elhagyott mert nem feküdtem le vele még hónapok után sem...

Félsz, fel kell oldódnod :) Nem kell tartanod semmitől, hagyd hogy betegye és onnantól jó lesz :)

2011. jún. 16. 16:24
 10/14 A kérdező kommentje:
szerencsére szeret a párom, már együtt vagyunk több hónapja, de mégis csak akkor kéne vele lefeküdnöm, amikor már ujjal ki tud elégíteni nem?
2011. jún. 16. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!