Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez azt jelenti, hogy még nem állok készen rá?
hát ja, én is erre tippelnék amire te.
beparázol ettől-attól. gondold át a dolgokat aztán kommunikálj
Nekem pont ugyanez a bajom, viszont mi már eljutottunk a "normális" szexhez. Nekem attól van szerintem hogy nagyon rágörcsölök, pedig semmi okom rá, de akkor hiába gondolok erre :/
Hány évesek vagytok? azért ez sem utolsó szempont.
Igen, azt jelenti. Még benned vannak a lelki gátak, de ha szép lassan haladtok, akkor majd meglátod, mind szépen feloldódik :) Csináljátok továbbra is, amit eddig, esetleg irányítgasd a párodat, hogy Neked hogy jobb. Majd meglátod, hogy egyszer már azt is úgy fogod élvezni, mint az elejét, aztán egyszer csak elkezded érezni, hogy talán többet is szeretnél. Nem kell elsietni semmit. Addig semmiképp ne kerüljön sor szeretkezésre, amíg a sima kényeztetést nem tudod önfeledten élvezni!
Nekem például 2-3 hónap kellett, hogy az orált igazán kívánjam és élvezzem, és 1 év után jutottam el odáig lelkileg, hogy a szeretkezést is minden porcikám kívánta (16,5 voltam, mikor összejöttem a barátommal).
20/L
Én is voltam így régen. Vártam vártam, azt hittem nem álok készen, de mindig ennél a pontnál akadtunk meg. Az akkori párom elhagyott mert nem feküdtem le vele még hónapok után sem...
Félsz, fel kell oldódnod :) Nem kell tartanod semmitől, hagyd hogy betegye és onnantól jó lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!