Ez azt jelenti, hogy várni fog rám, ameddig én úgy nem érzem, hogy készen állok az első szeretkezésre, vagy most csalódott bennem?
Figyelt kérdés
Beszélgettünk a barátommal, és szóba került a szex. Én pironkodva elmondtam, hogy szűz vagyok, és szörnyen sajnálom, de még kell egy kis idő nekem, hogy felkészüljek. Kihangsúlyoztam, hogy nem kérek ember feletti kitartást, nem azt mondom, hogy egy évet várjon, de még kell egy kis idő. Aztán utána másra terelődött a téma, de később újra szóba került. És amikor elkezdtem mondani, hogy tényleg sajnálom, hogy ilyen problémás vagyok, és szeretném, ha az első előtt lenne azért más is, tehát petting, akkor azt mondta, hogy ne beszéljünk most erről. Ne görcsöljek a témán, élvezzük azt, hogy ott vagyunk egymásnak. Most miért nem akar róla beszélni? Zavarja, hogy Ő lenne az első?2009. aug. 26. 23:55
1/2 anonim válasza:
sztem megértette h te még várni szeretnél, mert szeret téged és azért mondta h ,,ne beszéljünk erről most" mert nem akarja h azt hidd h siettetni akar! Szeret téged:)
2/2 anonim válasza:
"Ne görcsöljek a témán, élvezzük azt, hogy ott vagyunk egymásnak"
szerintem ez mindent elmagyaráz,szeret és várni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!