Hogyan készüljek fel az első szeretkezésre?
Hát figyelj, vannak itt különböző apró trükkök, (pl maszturbálj minnél hosszabb idejig, ne csak egy két percig, meg ha érzed hogy hamar el akarsz sülni akkor állj meg tarts szüetet.) de ezek ellenére az elsönél ne számíts valami hosszu több órás menetre.De nem aggodj ez mindenkinél igy van és a második már sokkal jobb lesz
a ényeg hogy ne görcsölj, jo lesz az!
19/F
Sziasztok!
Nálam a maszturbálás kb 1-1,5 óráig tart. Legrövidebb idő 30 perc, ha nagyon sietek. Nem tudom, hogy ez mennyire folyásolja be.
A feles megoldást kizárnám. Három oka van:
1. A sört jobban szeretem. :D
2. Nem bírom a töményet, mert az nagyon kiüt. Holt részegen meg nem tudok mit kezdeni a lánnyal.
3. Tiszta fejjel akarok túl lenni az első alkalmon.
Én elsőre kb 1 óráig birtam , nem volt benn szünet, szóval ez személy függő is
18 f
Figyi, nekem az első eléggé hosszú volt, sőőt :)
Ez teljesen egyénfüggő, szerintem az is segíthet ha nem beszélitek meg a barátnőddel, hogy na akkor csütörtökön háromkor hajrá, az a legrosszabb akkor csak görcsölni fogsz és még el sem juttok odáig már szevasz van....
Szerintem legyen spontán a dolog, van egy olyan érzésem, hogy asszonyod sem fog ellenkezni.
A másik, a nők pontosan tudják, hogy elsőre mi a helyzet és ezzel nincs semmi bajuk, különben is pár perc szünet esetleg egy közös zuhanyzás és már mehet is a következő amit biztosan tovább fogsz bírni. A lényeg, hogy ne görcsölj rajta, annak semmi értelme, lazulj el és próbáld jól érezni magad, nem kell ehhez semmiféle edzés, ki tudja, lehet, hogy neked az első lesz a leghosszabb, de lehet, hogy az lesz a legrövidebb ezzel ne törődj.... (remélem segítetem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!