Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még így valaki ezzel? Normális ez? Megbánom később?
28 évesen csak a 20 alatti vagy néhány évvel 20 nál idősebb lányokkal vagyok magabiztos és jobban rájuk is mozdulok mint a korombeliekre.
Ma is a keresztúri buszra felpattanva rámmosolygott egy kiscsaj, és aztán szemmel is tartott én meg vettem a lapot és leültem vele szembe és elkezdtem beszélgetni vele a busz útvonaláról, a rossz időről meg a suliról meg ilyenekről először zavarba jött de aztán úgy vettem észre élvezi, mert folyamatosan mosolygott.
Kiderült, hogy a csaj még 18 sincs, na akkor szálltam le :D:D a köv megállónál nagyhirtelen. De már bánom egy kicsit.
Az idősebb nőkkel totál nem vagyok ennyire magabiztos, tiszta kisfiúsként kezdek el viselkedni azokból meg előtör az anyaállat már amelyikből..
Tökre lennék egy 8 évvel fiatalabb..
A dolgot tetézi, hogy van egy barátnőm aki nálam 2 évvel idősebb, és eléggé kiégett már vele a dolog, de még eggyütt vagyunk elég régóta, legalábbis úgy teszünk szerintem..
Normális ez?
ma 17:21
Te hány éves vagy?
Nem, ez nem normális.
Szerintem azok a férfiak kezdenek fiatalabb lányokkal, akik egyrészt nem a szerelmet keresik, hanem valami mást, másrészt, akik nem mernek kezdeni a velük egykorú lányokkal. Te magad írtad, hogy olyankor kisfiúsan viselkedsz, szóval te a második eset vagy, véleményem szerint.
De az egész eredhet onnan is, hogy a kapcsolatod a mostani barátnőddel kiégett, hiszen, ha ő 2 évvel idősebb nálad, az azt jelenti, hogy azóta vonzódsz a fiatalabb lányokhoz, amióta megromlott a kapcsolatod vele.
Szerintem ez az egész csak annak a jele, hogy már ki akarsz ebből lépni.
szia
nincs pasim vagy nem mondtam a buszon? :O
holnap is fent leszel, beszélhetünk másról is, szívesen járnék veled:)
ma 17:35
Oltári vicces vagy kiscsillag ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!