Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom teljesen ellustult! Minden este elalszik a tv előtt, már nem érdekli a sex. Hiába bújok hozzá, semmi sem történik. Már sérti a női büszkeségemet, hogy csak én erőltetem a dolgot! Mit tegyek?
Hát sajnos igazad van!
Minden nagypapi ilyen? Ő még csak 49 éves...
1. Próbáld féltékennyé tenni egy kamubaráttal, eleinte csak finoman, aztán ha erre sem reagál, akkor fokozatosan "durvulj be". Pl. "Megjegyezte a munkatársam, Béla ma délután, hogy szép a szemem..." --- a férfiak többségében erős uralkodási vágy lakozik, erre próbálj apellálni.
2. Próbálj meg szexisen felöltözni egy lazább estén és valami olyan tettre buzdítani az uradat, amelyet még sosem próbáltatok ki (de a Te fantáziádat meglehetősen izgatja...)
3. Iktasd ki valamilyen módon a tévézési lehetőségeket a lakásodban (pl. kihúzod a fő kábelt az elosztónál) a férjed tudta nélkül, és jegyezd meg neki: "Hmm, legalább ma este rám tudsz figyelni..."
4. Finoman célzol arra, hogy valami baj lehet a potenciájával, talán orvoshoz kellene fordulnia...
5. Az is megeshet, hogy a hitvesednél valaki más van már a képben, esetleg titkon a saját neméhez vonzódik (rengeteg olyan férj van, aki homo- vagy biszexuális és a házassága alatt szenved!)
Tudom , hogy szeret.
Napközben is sokat puszilgat, simogat, de ez a max.
Felszedtem 20kg-t, nem vagyok már kívánatos, megpróbálok változtatni a külsőmön, talán segít...
21:57-nek!
Köszi, ez tök jó!A kamu pasi egy kicsit durva, nem az én világom, de az ötlet szuper!
Holnap este már nem leszek a gép előtt, ha ez beválik!
Köszi a jótanácsokat!
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!