Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, most akkor nektek milyen testű férfi jön be? Mert hogy semmi se jó az biztos.
Figyelt kérdés
Vagy éppen ellenkezőleg: minden jó? Rohadt sok ilyen kérdést láttam már, meg egyesek ki is rakták a saját képük. Az ilyenekre 90%ban olyan válaszok jöttek h: sovány, gebe, erre hízz arra hízz, hasadra gyúrj, válladra gyúrj, füledre gyúrj stb stb. Aztán ha valaki kirak egy képet egy izmos férfiról, akkor pedig jönnek az ilyen válaszok: ez túlzás, undorító, túl izmos stb stb. Na most kérlek benneteket akkor rakjatok már ki olyan képet ami szerintetek jó. Csak kérlek benneteket ne Gerard Butler-t mutassátok, mert ő egy negyvenes férfi, és olyan teste nem lehet egy húsz éves fiúnak. Tehát a képen látható fiatalember 18-25 év körüli legyen. Előnyben részesítem ha a válaszoló 18 év feletti hölgyemény :)2011. jún. 10. 16:37
31/33 anonim válasza:
neten a képeken mit nézhetnének? de szerintem élőben a legtöbb lányt nem a tested hatja meg :)
32/33 anonim válasza:
nekem a magas vállas macis pasik jönek be :)
33/33 anonim válasza:
kreol bőr, szőrös jól kidolgozott test (nem borotváltmenyét)
nagy barna v fekete bociszemek,hosszú szempillák,dús-csókolnivaló ajkak, kis arcszőr:D (nem bajusz csak egy kis szőröcse:D) kusza haj:)
ő is elég vonzó.. csak túl borotvált.. meg az arcát nemigazán látom.
ahh meg ő *__*
igazából mediterrán meg török,arab fiúk vonzanak.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!