Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, most akkor nektek milyen testű férfi jön be? Mert hogy semmi se jó az biztos.
Figyelt kérdés
Vagy éppen ellenkezőleg: minden jó? Rohadt sok ilyen kérdést láttam már, meg egyesek ki is rakták a saját képük. Az ilyenekre 90%ban olyan válaszok jöttek h: sovány, gebe, erre hízz arra hízz, hasadra gyúrj, válladra gyúrj, füledre gyúrj stb stb. Aztán ha valaki kirak egy képet egy izmos férfiról, akkor pedig jönnek az ilyen válaszok: ez túlzás, undorító, túl izmos stb stb. Na most kérlek benneteket akkor rakjatok már ki olyan képet ami szerintetek jó. Csak kérlek benneteket ne Gerard Butler-t mutassátok, mert ő egy negyvenes férfi, és olyan teste nem lehet egy húsz éves fiúnak. Tehát a képen látható fiatalember 18-25 év körüli legyen. Előnyben részesítem ha a válaszoló 18 év feletti hölgyemény :)2011. jún. 10. 16:37
21/33 anonim válasza:
hé, akkor az tök jó! teljesen ideális! 18L
22/33 anonim válasza:
Nekem felülről a 3. srác jön be (Név : Joshua Stevenson
Született : 1990, Februar, Memphis - USA) ,fiatal 21 éves,és igen lehet már fiatalon is így kinézni,volt olyan pasim aki 18 évesen így nézett ki,sajnos a jelenlegi párom meg sem közelíti ezt a testalakatot,de most már fontosabbak a belső értékek..
28L
23/33 anonim válasza:
Szerintem ez egyénfüggő, hogy kinek mi jön be. Nekem például ugyanúgy tetszenek a vékony és az izmos pasik is. Szerintem nem ez a mérvadó. Igaz, hogy én is megnézek egy szép szálkás testet a strandon, de nem biztos, hogy összejönnék vele, ha nem fog meg a személyisége. A férfias kisugárzás a fontos, és ehhez nem kell kigyúrt test szerintem. Ettől függetlenül lehet sportolni, nemcsak a külső miatt, hanem, hogy jobban érezd magad, de ezt magadért tedd, ne azért, hogy bejöjj a csajoknak. Szóval én a kisugárzásra szavazok! ;) 19/L
24/33 anonim válasza:
25/33 anonim válasza:
erről a linkről nekem a csillagos könyökű srác jön be... és a mosolygós szőke... :)
a csillagos azért, mert nincs annyira kidolgozva a hasa.. nekem az annyira nem tetszik.. inkább legyen kis pocakos :)
26/33 anonim válasza:
most több lánynak akarsz tetszeni vagy csak egynek?:) ha többnek akarsz tetszeni akkor ilyen kis "puha kockák" legyenek rajtad,és legyen széles a vállad.:D de,ha egynek akkor nem hiszem,hogy annyira vergődnöd kell vele,hogy kinek mi a véleménye!:)
27/33 A kérdező kommentje:
Én mindegyiknek akarok tetszeni :D
2011. jún. 12. 14:11
28/33 anonim válasza:
Ez pl. tetszik nekem, teljesen normális, arányos, karcsú, szép izomzatú test.
Különben engem még egy fiú sem fogott meg CSAK a testével, nem ez az elsődleges.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!