Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, most akkor nektek milyen testű férfi jön be?
Mert hogy semmi se jó az biztos.
Figyelt kérdés
Vagy éppen ellenkezőleg: minden jó? Rohadt sok ilyen kérdést láttam már, meg egyesek ki is rakták a saját képük. Az ilyenekre 90%ban olyan válaszok jöttek h: sovány, gebe, erre hízz arra hízz, hasadra gyúrj, válladra gyúrj, füledre gyúrj stb stb. Aztán ha valaki kirak egy képet egy izmos férfiról, akkor pedig jönnek az ilyen válaszok: ez túlzás, undorító, túl izmos stb stb. Na most kérlek benneteket akkor rakjatok már ki olyan képet ami szerintetek jó. Csak kérlek benneteket ne Gerard Butler-t mutassátok, mert ő egy negyvenes férfi, és olyan teste nem lehet egy húsz éves fiúnak. Tehát a képen látható fiatalember 18-25 év körüli legyen. Előnyben részesítem ha a válaszoló 18 év feletti hölgyemény :)
Na nem jön válasz? Tudtam h semmi se tetszik nektek :D
2011. jún. 10. 16:43
2/33 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi leszek
2011. jún. 10. 16:47
3/33 anonim válasza:
Ezt már én is megfigyeltem és ki is akartam írni egy hasonló kérdést, de megelőztél :D érdekelne is meg nem is, mert tudom, hogy tényleg semmi sem jó nekik, de ne is akarj megfelelni sztem, pusztán a saját egészséged érdekében sportolj vmit és ha a megjelenésed találkozik bizonyos lányok ízlésével, akkor szerencséd van. Ennyi. Én legalábbis így állok hozzá!
22/F
2011. jún. 10. 16:50
4/33 anonim válasza:
figyeljétek meg, hogy majd belinkelnek pár ryan reynolds + cristiano ronaldo képet előző voltam
2011. jún. 10. 16:51
5/33 anonim válasza:
Szívesen segítenék, de aki nekem bejön, az szintén negyvenes.
Szerintem az a lényeg, hogy legyél izmos, de ne növesszél rá hájat. Hanem csak az izom legyen rajtad. De abból se egy Mr. Olympia-méret, hanem valamivel kevesebb.
De mindenkinek más az ízlése. Meg nem csak a külsőn múlik a vonzerőd - nézhetsz ki akármilyen jól, ha közben egy bunkó vagy, az nem annyira nyerő.
Te egyébként a szöveged alapján egy értelmes gyereknek látszol.
2011. jún. 10. 16:55
6/33 A kérdező kommentje:
Haha, és is arra gondolok. Kár hogy annyi photoshoppal nekem is olyan muszklijaim lennének :D Viszont ha én raktam volna be azokat a képeket akkor "túl izmosak" lennének :D
2011. jún. 10. 16:55
7/33 anonim válasza:
Igazából szerintem nem pont a test számít hanem a személyiség. Szóval ha bejön egy pasi akkor mindegy milyen a teste. Viszont most a testről kérdeztél. Szerintem ne legyen túl sovány és nagyon kigyúrt sem. Nekem a két véglet nem tetszik. A kettő között pedig lehet bármilyen. De mutatok egy olyat akik számomra tökéletesek testileg.
Imádom az ilyen kérdéseket, meg a melyik csaj jön be típusút.. Senki nem fogja fel, hogy ahány ember annyi ízlés? Nekem a kicsit izmosabb hapsik jönnek be, a testvéremnek a vékony piszkafák, a legjobb barátnőmnek meg a szétgyúrt állatok.. Na segített a válasz? Légy olyan, amilyennek jól érzed magad és utána találsz majd egy olyan lányt, aki magad miatt szeret. Nem hátrány, ha te is jól érzed magad a bőrödben hidd el.. 21L
2011. jún. 10. 16:57
9/33 anonim válasza:
mondjuk neki nem csak a teste jön be hanem az egész pasi
Egy ide feltöltött képet baromira könnyű kritizálni, és ha már valaki van olyan "okos", hogy ennek kiteszi magát, akkor fogadja el, hogy kap is kritikát rendesen! :) Ha nekem megtetszik valaki, megnyerő a személyisége, akkor nem azt fogom nézni, hogy ide kéne kicsit hízni, meg oda kéne kicsit több izom, oda kevesebb has, mert egyáltalán NEM érdekel! :) Szeretem ha egy srácnál én nem vagyok "kövérebb", ami nem nagy kérés, mert én sem vagyok dagi, de ennyi. Innentől kezdve ugyanúgy tudok szeretni egy kis sör hasat is, mint egy izmos felsőtestet! :) 21/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!