Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, most akkor nektek milyen testű férfi jön be? Mert hogy semmi se jó az biztos.
nekem is az olyan testfelépítésű srácok tetszenének, mint
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:02 - nek (mondjuk én nem vagyok oda konkrétan azért a srácért), ettől függetlenül a barátom kissé túlsúlyos és semmiben sem hasonlít rá. és tudod mit? egyáltalán nem zavar, nagyon szeretem. a képeket meg azért kritizálja mindenki, mert képek, élőben senkit sem érdekel ilyen mértékben, hogy kinek hova kéne híznia/gyúrnia/fogynia. olyan ez, mint amikor rámondják egy színésznőre, hogy nem szép az arca, de állítom, hogy ha ismeretlen lenne, mindenkinek ő tetszene.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:16
És valóban! Mindig nevetnem kell azokon a fiúkon akik bizonyos lányok/nők/színésznők/hírességek képeit kritizálják, "ez nem szép rajta, az nem szép rajta", de ha élőben látnák, netán oda kerülnének, hogy egy párt alkossanak, akkor majd kibújnának a bőrükből a boldogságtól, hogy találtak egy ilyen szép lányt maguknak. Tudom, mert nekem is volt olyan barátnőm akit szépnek tartottam (másképp nem is jártam volna vele), viszont ha képen láttam volna akkor objektív szemlélettel valószínűleg jól megkritizáltam volna (hozzáteszem, objektív szemszögből valóban nem egy modell lány) :)
Találtam mé 1-et! A vélemények elszomorítóak kissé...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
18:19-es!
Sztem, amit írtál az nem teljesen igaz, legfeljebb egy bizonyos réteg esetében, őket kerüld el, mint ahogy én is elkerülöm azokat az általad már említett lányokat, akiknek jellemzően a szétgyúrt, kopasz, fuxos, BMW-s "csávók" a zsánereik!
Köszönöm kedves utolsó :)
Szinte hajszál pontosan ilyen a testem mint amiket belinkeltél :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!