Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, most akkor nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, most akkor nektek milyen testű férfi jön be? Mert hogy semmi se jó az biztos.

Figyelt kérdés
Vagy éppen ellenkezőleg: minden jó? Rohadt sok ilyen kérdést láttam már, meg egyesek ki is rakták a saját képük. Az ilyenekre 90%ban olyan válaszok jöttek h: sovány, gebe, erre hízz arra hízz, hasadra gyúrj, válladra gyúrj, füledre gyúrj stb stb. Aztán ha valaki kirak egy képet egy izmos férfiról, akkor pedig jönnek az ilyen válaszok: ez túlzás, undorító, túl izmos stb stb. Na most kérlek benneteket akkor rakjatok már ki olyan képet ami szerintetek jó. Csak kérlek benneteket ne Gerard Butler-t mutassátok, mert ő egy negyvenes férfi, és olyan teste nem lehet egy húsz éves fiúnak. Tehát a képen látható fiatalember 18-25 év körüli legyen. Előnyben részesítem ha a válaszoló 18 év feletti hölgyemény :)
2011. jún. 10. 16:37
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

nekem is az olyan testfelépítésű srácok tetszenének, mint

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:02 - nek (mondjuk én nem vagyok oda konkrétan azért a srácért), ettől függetlenül a barátom kissé túlsúlyos és semmiben sem hasonlít rá. és tudod mit? egyáltalán nem zavar, nagyon szeretem. a képeket meg azért kritizálja mindenki, mert képek, élőben senkit sem érdekel ilyen mértékben, hogy kinek hova kéne híznia/gyúrnia/fogynia. olyan ez, mint amikor rámondják egy színésznőre, hogy nem szép az arca, de állítom, hogy ha ismeretlen lenne, mindenkinek ő tetszene.

2011. jún. 10. 17:16
 12/33 A kérdező kommentje:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:16

És valóban! Mindig nevetnem kell azokon a fiúkon akik bizonyos lányok/nők/színésznők/hírességek képeit kritizálják, "ez nem szép rajta, az nem szép rajta", de ha élőben látnák, netán oda kerülnének, hogy egy párt alkossanak, akkor majd kibújnának a bőrükből a boldogságtól, hogy találtak egy ilyen szép lányt maguknak. Tudom, mert nekem is volt olyan barátnőm akit szépnek tartottam (másképp nem is jártam volna vele), viszont ha képen láttam volna akkor objektív szemlélettel valószínűleg jól megkritizáltam volna (hozzáteszem, objektív szemszögből valóban nem egy modell lány) :)

2011. jún. 10. 17:25
 13/33 anonim ***** válasza:
Én is feltettem egy hasonló kérdést kicsit másképp!---> http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__11..
2011. jún. 10. 17:49
 14/33 anonim ***** válasza:

Találtam mé 1-et! A vélemények elszomorítóak kissé...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2011. jún. 10. 17:55
 15/33 A kérdező kommentje:
És híztál/gyúrtál azóta? Én 174 centi vagyok és 73 kiló, de zsír alig van rajtam, szinte semmi, szóval csak izom és így sem vagyok egy széles fickó :) Bár nem is szeretnék nagyon nagy lenni, így inkább csak egy picit szeretnék még felszedni aztán csak szálkásítani, hogy jobban látszanak az izmaim, mert most még rejtett üzemmódban vannak :D
2011. jún. 10. 17:57
 16/33 anonim ***** válasza:
Pont fiúk vagytok ezen felháborodva, mikor a netes retusált képekből, tenyésztett semmire kellő fullos nőkből, és a playboy-ból indultok ki. Hahaha..
2011. jún. 10. 18:19
 17/33 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy nem rendszeresen edzek, inkább csak edzegetek, de felrántottam magamra egy 10-est azóta, amiből jutott az alhasi tájékra is. A magasságod ideálisnak mondható izmosodás szempontjából, itt arra gondolok, hogy egy 2 méteres srácnak kell 100 kiló simán, hogy ne csak egy rezgő csontváz legyen és akkor még hol áll a "kigyúrt" kategóriához. Úgyhogy sok szerencsét!
2011. jún. 10. 18:34
 18/33 anonim ***** válasza:

18:19-es!

Sztem, amit írtál az nem teljesen igaz, legfeljebb egy bizonyos réteg esetében, őket kerüld el, mint ahogy én is elkerülöm azokat az általad már említett lányokat, akiknek jellemzően a szétgyúrt, kopasz, fuxos, BMW-s "csávók" a zsánereik!

2011. jún. 10. 18:41
 19/33 anonim ***** válasza:

[link]

ennél akár még kicsit több husit sem bánok, csak hogy ne érezzem magam kellemetlenül mellette, hehehe :)

vagy: [link]

tehát inkább a szálkás, kecses alkat, akár mackósba hajló, de semmiképp nem tömegnövelt izomkolosszus, vagy beesett mellkasú nyüzüge.

22/L

2011. jún. 10. 19:00
 20/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó :)

Szinte hajszál pontosan ilyen a testem mint amiket belinkeltél :D

2011. jún. 10. 20:22
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!