Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért frusztráljuk magunkat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért frusztráljuk magunkat fiúk azon, hogy azt gondoljuk túl kicsi a péniszünk?

Figyelt kérdés
Amikor a lányok ~40% szinte nincs túl kicsi.
2011. jún. 10. 06:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

En egy olyan srac vagyok, aki frusztralt a merete miatt es elmondom, hogy nalam miert alakult igy:

1. Lankadtan nagyon nagyon pici, mint egy kisiskolas gyereke! Amikor kamaszkoromban figyeltem, hogy novekszik-e mar, azt tapasztaltam, hogy nem, egyszeruen nem akar noni, meg mindig csak az a pici hupli van a labam kozott az alsogatyamban, mikozben minden haveromnak, meg mindenkinek korulottem rendesen dudordott a nadragja ott lent kozepen!

Ez elegge megijesztett, kerdezni nem mertem, ilyen netes oldalak sem voltak meg, ahol arc nelkul feltehettem volna szamomra felelmetesenek tuno kerdeseket, nem tudtam a verpenisz fogalmarol, azt hittem, velem valami baj van, magamba zartam a problemat es azt gondoltam, nekem sosem szabad majd csajoznom es szexelnem, nehogy kideruljon a titkom! Kesz is a frusztracio!

2. Mereven sem tul nagy a peniszem! Hosszra kb. 15 cm, atmeroje kb. 3,5 cm. A hosszra ma mar (majdnem) kepes vagyok azt mondani, hogy okes... a vastagsag viszont - valljuk be - nem az igazi. 3,5 cm-nel nagyon nagyon sok fiunak van vastagabb penisze es mint tudjuk, a vastagsag sokkal sokkal jobban szamit! Kesz is a fursztracio! (Amit tovabb taplal az, hogy mar elmultam husz es nagyon tapasztalatlan vagyok szexualis teren, ilyenkorra mindenki tul van nem egy, nem ketto kapcsolaton, kalandon...)

3. Nemregiben szerelmes lett belem egy nalam idosebb no, aki egy igazi vadmacska-tipus es talan mondhatjuk, hogy nem veti meg a nagy intim meretet! En persze ezzel a meretemmel nem mertem vele osszejonni, ugy gondoltam, a fel fogara sem lennek eleg es persze ezert magamat es a peniszemet hibaztattam. Kozben meg a lany is es az osszes tobbi munkatarsunk is kimondatlanul ugyan, de szinte elvarta, hogy dugjam mar meg a not, hisz annyira odavan ertem es mar kombinaltak, hogy vajon mi lehet a bajom, hogy nem lepek mar az ugyben! Ez sem segitett a frusztraciom feloldasaban!

Persze most mar tudom, hogy ez a fajta szorongas hulyeseg es ertelmetlen, az ember csak megneheziti a sajat dolgat! De amikor valaki sokaig el tevhitekben es rosszul gondol egy csomo mindent, nagyon nehez valtoztatni es kikecmeregni belole!

Szerintem egyebkent epp ezert jo ez az oldal es ezert nem tudok haragudni a peniszmeretes kerdesekre, mert jobb ha megkerdezik, amiben bizonytalanok, sok tevhitet el lehet igy oszlatni! Nekem is jol jott volna egy ilyen oldal regebben...

2011. jún. 10. 10:50
 22/25 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, nekem csak több kérdésem lett.

A nem anonim sőt, nem csak email címes válaszoló lányok még jobban össze zavartak. Pedig már sokkal beszéltem. Volt több akivel lány álnéven miközben, őt közösségi portálos oldalon is leinformáltam hogy valós-e.

Hát úgy már egész mást mondtak. Ha nem tudták hogy pasi vagyok. Csak feldobtam a témát és hagytam szabadon beszélni őket.

2011. jún. 10. 11:16
 23/25 szamo77d ***** válasza:
Megmondom én most már: mert hülyék vagytok!
2011. jún. 11. 07:44
 24/25 anonim válasza:
már nem tudom hol olvastam, hogy azoknak a nőknek, akik azt mondják h "20on alul nem beszélek senkivel"(méretről van szó, nem korról) azoknak kellene bevágni tövig egy 20-24 centiset. akkor talán felnyílna a szemük... nem tudom, hogy a fiúk/férfiak miért frusztráltak ez ügyben, de szerintem ez a nők hibája is, akik ilyenek...
2011. jún. 29. 12:24
 25/25 szamo77d ***** válasza:

Kicsit indulatosan nyilvánultam meg itt fentebb! Elnézést

az érintettektől. De nem kellene ezt csinálni, mert a leg-

szebb éveiteket teszitek tönkre! Nyilván, ha valakinek 18 évesen állva 3 centi, az orvosi eset. De ha pöccre ugrik és olyan 12-15 centi, azon nincsmár mit rinyálni! 1000x

elmondtam az ilyeneknek, hogy ezzel a mérettel mindenre

alkalmasak az örömszerzéstől a gyermeknemzésig! És csak

"újratermelődnek" az ezzel hozzánk fordulók! Egyszerűen

már nem tudok mit mondani. De az olyan embert nem is lehet meggyőzni, aki előre eldönti, hogy nem enged és nem

lesz nyitott arra, amit én írok neki! Mit tegyek?

2011. jún. 30. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!