Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért frusztráljuk magunkat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért frusztráljuk magunkat fiúk azon, hogy azt gondoljuk túl kicsi a péniszünk?

Figyelt kérdés
Amikor a lányok ~40% szinte nincs túl kicsi.
2011. jún. 10. 06:45
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Az emberek ~30% nem a szimmetrikus arcot részesíti többségben előnyben.

[link]

2011. jún. 10. 08:41
 12/25 anonim ***** válasza:
08:21-es vok.Mi bajod azzal amit írtam?Vol tilyen barátom akinek 20cm-es volt a mérete és ha a technikája nemlett volna jó akkor nem is élveztem volna a dolgot, ha fáj, jobban fájd,de persze volt amikor nagyon jó volt.De ez persze nem méret kérdés mert a jelenlegi páromnak 13-14 körüli és vele van h. jobb az ágyban,de ez is pillanatnyi "forma"kérdés,mert ha rossz passzban van akkor nem mindig jó,de van amikor jobb mint eddig bárki mással.És igen is nem csak 14 éves korban nem számít a méret.Tény h. 5-10 cm-es nem az igazi,de ezt nem tudom,mert ilyen barátom még nem volt,szóval erröl nem tudok mit mondani.De tapasztalatból mondom h. egy 13 cm-es nem rosszabb egy 16-20-tól
2011. jún. 10. 08:41
 13/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mert hülyék. Én nem frusztrálom magam a mellméretem miatt. Különben sem a méret a lényeg hanem hogy ki hogyan tudja használni...
2011. jún. 10. 08:42
 14/25 A kérdező kommentje:

20 cm über mensch, 14 cm igyekvő lúzer.

""a 20 cm-esl is lehet rossz a szex" - Na ez ütött. Csak lehet rosszabb. Ez kemény."

2011. jún. 10. 08:49
 15/25 A kérdező kommentje:
über mensch néha nagyot hibázhat, de az is könnyen megbocsátatik
2011. jún. 10. 08:51
 16/25 szamo77d ***** válasza:

Végre valaki, aki normálisan áll hozzá ehhez a kérdéshez!

Azt nem tudom, hogy a fiúk miért frusztrálják magukat ez-

zel a hülyeséggel, de hogy némelyeknél már abnormális mé-

reteket ölt ez a pénisz-méret mizéria, az biztos! Egyik-

másik pszichiáterre szorul lassan, mert nem képes abba-

hagyni! Én már annyi tinit vigasztakgattam itt, hogy

Dunát lehetne rekeszteni velük. És 2-3 nap múlva megint

itt van a kérdésével. Meg kell mondanom, úgy érzem, egyre inkább hasztalan a szó! Nekik nagyobb kell és kész! Mint a kisgyerek, aki a mamijával bemegy a boltba, meglát valamit és akkor neki az kell! És a végén az anyja megve-

szi neki, csak ne üvöltsön már! Ezek is ilyen kis süketek,

hogy nekik nagyobb kell és mondhatok én akármit. Nagyon

belefáradtam már! A falnak beszélek!

2011. jún. 10. 08:56
 17/25 anonim ***** válasza:

A lányok sokmindent mondanak, aztán gyakran annak a teljes ellentétjét csinálják :/

16/F

2011. jún. 10. 09:03
 18/25 A kérdező kommentje:

Az a sokkoló hogy nem lehet tudni ki mikor mond igazat, vagy csak elakarja terelni a szót.

Én személyesen ismerek sajnos elég közelről olyant nőt, aki hangoztatja csak a nagy a jó gyerek füle hallatára is.

Pedig értelmiségi és értelmesebb nő is mint a nagy átlag, csak valahogy nem veszi észre ezzel miket árthat. És ha már vannak ilyen nők, de jó lenne ha a témában az összes nő a legjobb tudása és nem jó szívből/számításból/taktikából nyilatkozna!

2011. jún. 10. 09:03
 19/25 A kérdező kommentje:

Ha minden nő azt mondaná tiszta szívéből és őszintén hogy a nagy jobb vagy igazából csak a nagy igazán jó. Az is kevesebbet ártana (a férfiaknak), mint ez a maszatolás. A nőknek a köd biztos jobb.

De mi lehet a valóság?

Sok nőtől halottam, hogy csak egy nagy tudja teljesen betölteni. És az a legjobb érzés.

2011. jún. 10. 09:18
 20/25 anonim ***** válasza:
A kérdésedre válaszolva, én nem frusztrálom magam azon, hogy kicsi lenne a péniszem. Soha nem is frusztrált, mert tökéletesen meg vagyok vele elégedve, és szerintem nem is kicsi. Azok frusztrálják magukat, akiknek kicsi… Hogy miért? Azért mert kicsi… :)
2011. jún. 10. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!