Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én 13 éves vagyok a párom pedig 15 és tényleg mint2en komlyan gondoljuk ezt a kapcsolata de szerintetek ő meddig bírja egy fiatalabb mellett?
Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 09:42
2/11 anonim válasza:
szerintem addig bírja amig meg nem dug! 13 évesen mit tudnál neki nyújtani kisjány?? :D
4/11 anonim válasza:
13 éves voltam amikor összejöttem a barátommal és most 16 vagyok....És egy fél éve feküdtem le vele először...ÉS várt mert szeret. Ez kettőtökön múlik, hogy meddig lesztek együtt.
5/11 anonim válasza:
attól függ milyen a pasi és a kapcsolat, de szerintem ráértek még erre. mivel idősebb, hamarabb akar majd ágyba bújni veled, te pedig ráérsz ezzel szerintem még pár évet. szóval találkozgassatok, menjetek moziba, sétálni, ilyesmi, de komolyan ne gondolkodjatok. mert azért évekig nem fog rád várni, bár ha rendes pasi és jól megvagytok, akkor lehet, hogy kivárja azt a pár évet. de azért ne kapkodj el semmit, azért nem éri meg "megtenni", mert félsz hogy nem vár meg.
6/11 anonim válasza:
Pasitól függ. Ha tényleg szeret sokáig. Ha hanyagol stb. akkor egy dugásig.:D
7/11 anonim válasza:
B*zd meg! Mi az, hogy "párom"? Párja egy huszonévei végén, harmincas évei elején járó komoly személynek lehet. Nem egy 13 éves kislánynak, akinek a legnagyobb problémája, hogy melyik mese megy a Cartoon Networkön. Beszarok.
8/11 anonim válasza:
ezen a "párom" -on én is fennakadtam. Egyetértek az előttem szólóval:D
10/11 anonim válasza:
Jaa ez a párom tényleg elég vicces :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!