Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyit, és milyen irányba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit, és milyen irányba változtak a tinédzser fiúk, kb 30 évvel ezelőtthöz képest?

Figyelt kérdés
szerintem jó irányba.
2011. jún. 8. 20:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
94%

Azért ez nem csak az ő hibájuk,mert régen még voltak olyan szórakozóhelyek,ahová a szülő el merte engedni a gyerekét,ismerkedni tudtak lányokkal stb stb...

Ma már csak drogtanyák vannak.

Az iskolában is kék köpeny volt,és nem cikizték egymást azzal,hogy milyen szerkód van.

Most senkihez nem lehet szólni egy szót sem,mert mindenki mobilon pofázik szünetben,vagy csak úgy tesz...

nem sorolom tovább,dönts te..

2011. jún. 8. 21:33
 12/25 anonim ***** válasza:
95%

Az előttem szólok már említettek pár dolgot és még lehetne sorolni, fokozni.

Sztem a mai generációra jellemző az állandó megfelelni vágyás, külső alapján való megítélés, állandó kritizálás, még véletlen sem fogadják el egyesek, h a férfi és nő is egyaránt ember, mindenki a tökéletességet hajszolja.

Sztem lassan az lenne a legjobb, ha mindneki gyártatna magának barátnőt, meg(mondjuk lányokra kevésbé jellemző)barátot, mert teljesen eltorzult ál dolgok által a kép a testről, akár mell méret, szőr, és a fő fő a farok meg a punci méret, kinézet. Hááát, nevetséges, és primitív.

Sokan nem kíváncsiak a másikra, csak egyik után jön a másik.

Lusták, motiválatlanok tanulásban, munkában, kitartás nuku, de megy a ki a faszább csávó, meg a menőbb csajszi.

Rossz irányba halad a sztem a fiatalság, nuku értékrend, ami van, az is torz, egészségtelen. De csak magával baszik ki mindenki ezáltal, mert csináljuk a felesleges feszültséget, és még véletlenül sem úgy fogadunk el mindent, ahogy azt megteremtette az Isten.

2011. jún. 8. 21:45
 13/25 anonim ***** válasza:
90%
En fiatal koromba max jol beálltam szombat este valami buliba a piátol.Most meg már azon aggodok,a lányom be ne szedjen valami hülye aszpirint.Mert ez a trendi már,nem a pia.EZ A JO IRÁNY?
2011. jún. 8. 22:02
 14/25 anonim ***** válasza:

22:02

Örülj ha csak Aspirint,nem pl. Rivotrilt,Xanaxot esetleg valami illegális drogot.Egyre több fiatal csinálja a gyógyszer + ital kombót.

2011. jún. 8. 22:46
 15/25 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező igaz, hogy nincs valami hú de nagy élettapasztalatom de azért bátorkodom megkérdezni, hogy szerinted mégis miért JÓ irányú ez a változás??

(tudom hogy kérdésem nem itt kellene feltenni de ez rettenetesen izgatja a fantáziámat)

2011. jún. 8. 23:03
 16/25 anonim ***** válasza:
Á...a kérdező sem lehet ennyire hüe,hogy ne lenne ezzel tisztában..:)
2011. jún. 8. 23:06
 17/25 anonim ***** válasza:
22%

Persze, régen minden jobb volt?

AZért ne legyünk már ennyire álszentek. Tegye mindenki a szívére a kezét, és nézzünk át néhány eddig felsorolt dolgot.

Régen apu-anyu nem dolgozott? Nem volt már tizenegy-két évesen szoknya alá nyúlkálás? Nem voltak félénk fiatalok? A régi fiatalság mit tudott az élet dolgairól, miközben a vasfüggöny rossz oldalán éltek? Pl. a szipuzás is a XXI. század találmánya? Nem volt cikizés? Mióta jó az, ha valaki hullarészegre issza magát? Ezek alapján hogy lehet olyat mondani, hogy a régi fiatalok sokkal motiváltabbak voltak, a maiaknak pedig hamis az értékrendjük, és rossz irányba haladnak?!

Ja, persze, régen minden jobb volt. A középkorban meg az, amikor az utcán egymás nyakába öntötték az ürüléket, a kultúra csimborasszója volt. (Jöhetnek a mínuszok.)

2011. jún. 8. 23:20
 18/25 anonim ***** válasza:
1 minusz..
2011. jún. 8. 23:23
 19/25 anonim ***** válasza:

hát

én úgy gondolom hogy sok mindenben. a mai srácok szerintem jobban törődnek a testalkatukkal, illetve jobban adnak a kinézetre(gondolok itt a friuzára, öltözködésre)

régen szerintem nem volt nagy divat a szőrtelenítés ellenben most nagyon sokan csináljak "odalent" illetve a hónaljnál.

szerintem ez mind jó dolog.

ugyanakkor tudok rosszat is mondani mert nagyon sok elvan szállva magától és a szexet csak egy játéknak gondolja.

de összességében szerintem nem rossz

2011. jún. 9. 09:11
 20/25 anonim ***** válasza:

az előző vagyok

most olvastam vissza a válaszokat.

és leírnám hogy én focizok, mindennap van edzésem, ezek mellett a maradék szabadidőmben sem szeretek a gépek előtt ülni. naponta max 1-1,5 órát gépezek.

nem szokásom facebookon csajozni, jobban szeretem élőben csinálni ahol előttem van a lány. és nekem anyuci emg apuci nem lát el, 3 éve mindennyáron elmegyek dolgozni, valamint szeretem művelni a kertünket, illetve tisztán tartani a szobámat a lakást.

bár a többség olyan ahogy leírjátok, azért vannak kivételek.

2011. jún. 9. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!