Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit, és milyen irányba változtak a tinédzser fiúk, kb 30 évvel ezelőtthöz képest?
Csak étkezni,és sz@rnimenni hagyják ott a számítógépet.
Sétáló,vagy focizó tinédzsereket már csak elvétve látok.
Hány éves vagy,kérdező?
-Mert valamelyik generációt biztos hogy nem ismered!
"elfogadóbbak, és tisztábbak. normálisabbak mint a régi generáció fiataljai"
Hát barátom..akkor én a régi generációhoz sorolnám magam...
Amikor még belemertek nézni egy lány szemébe,manapság pedig csak facebookon merik bökdösni a lányt,vagy éppen letiltani MSN-ről...
Ha nagyon nagy a "szerelem",akkor már elcsattan egy két sms is...
bár én még éltem 30 évvel ezelőtt, de az én generációmhoz képest is elég elkorcsosult a többség.
A mostani fiataloknak nincs konkrét célja, mert apu anyu kidolgozza a belét is ,hogy legyen a gyereknek gép, internet, iphone... így becsülni sem tudják a dolgaikat.
A szex előtérbe került és már 13 évesen azon gondolkodnak a Marit, hogy lehet felszedni.
Az udvarlás terén is már satnyulások vannak. Általában azért nyafognak, mert nem mernek kezdeményezni. Ha kezdeményeznek és elutasítják őket, akkor azt nem merik felvállalni, hogy így jártak.(vagy inkább feldolgozni nem tudják)
Hamis érték rendet követnek, ha van ilyen nekik egyáltalán. Nincs céljuk, motivációjuk.
Persze igaz ez a lányokra is.
A mai fiatalság fejében akkora homály van, az élet dolgairól, hogy azt ködlámpával sem lehet eloszlatni.
(és ezeket nem én találtam ki. Egyrészt, pedagógusnak készülő barátnőmnek kellett erről felmérést készítenie és elég elkeserítő volt az erdemény, a másik: csak olvasgasd a kérdéseket a gyk-on. Olyan dolgokkal nincsenek tisztába ami alapfeltétele egy kapcsolatnak (akár testinek is) és utána nem értik mit rontottak el)
Sőt, akkoriban még divat volt szerelmes levelet írni, saját kútfőből, nem a neten keresgéltük a sablon anyagot. Akkoriban még a 13éves fiúknak még nem a kefélésen járt az eszük - de legalábbis MÉG nem vitték át a gyakorlatba, hanem annak is örültek, ha már a csókig eljutottak. Akkoriban bandákba verődve róttuk az utcákat suli és tanulás után - nem helyett - a tanszünetekben (Őszi, téli, tavaszi) sem a szobában punnyadtunk a számítógép, dvd, PS2 előtt, hanem mentünk kirándulni.
Anno a fiúk még tudtak udvarolni, most meg már csak elvétve akad egy-két olyan, aki valóban romantikus, és tudja, mivel kell elcsavarni egy NŐ - és nem plázacica - fejét, míg ma már csak rámondja a srác, hogy Igen, ő romantikus alkat, és egy szál virággal időnként ki is merül nála a romantika. 31 éves vagyok. Nem hogy a 30 évvel ezelőtti korosztály, de még az én tinédzser korosztályom is fullra más világ volt, mint a mai fiatalok. Nem azért írom, hogy mert a "nagyöreg" megszólalt, de látványos negatív változáson ment át az új generáció...sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!