Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változtak meg az érzéseim? Mit tegyek?
Figyelj... az elég durva szerintem hogy 3 hónap alatt kiszerettél a barátodból... ez nem valami hosszú kapcsolat...
de ha nem szereted akkor nem is fogod tudni visszahozni a szerelmet... nem tudom mért baj az hogy mindig ketten vagytok.. én nagyon szeretek a barátommal kettesben lenni... persze az is jo ha néha-néha kimozdultok..
de egyáltalán nem értelek.. 18 évesen elég gyerekes felfogásod van szerintem...mért gondolod azt h nem szeret és h csak AZT akarja ?
hisz leirtad hogy állanóan mondja neked h mennyire imád meg szeret... meg nem akarja h elhagyd őt más miatt.. nem értelek... nekem is mindig mondja a barátom... és mért mondja ? azért mert szerelmes belém ... nem értem a felfogásod komolyan.. az jobb lenne ha soha nem mondaná h szeret és nem éreztetné ? mert ugy látszik neked semmi se elég jó :S
1 hónapja éltek szexuális életet és nem kivánod a barátodat ?
mi 1 éve csináljuk a barátommal és még mindig nagyon kivánom öt és ö is engem és mindez azért van mert szeretjük egymást... de ebböl látszik h te nem szereted a barátod... mielöbb lépj ki ebböl a kapcsolatbol mert csak nagyobb fájdalmat okozol a barátodnak ha vele maradsz és hülyited...
ha a fogamzásgátlótól lenne, akkor egyáltalán nem kívánnád. nekem is csökkent tőle a libidóm, most 4 hónap után kezd helyreállni, persze a barátom hatására.
amúgy mi is ugyanígy vagyunk mint ti, 3 hónapja járunk, 2 hónap után feküdtünk le és gyakran csak otthon vagyunk kettesben, nem nagyon járogatunk el. mégis csodás vele és egyre jobban élvezem vele a szexet. szóval nálatok inkább a vonzalommal és a szerelem hiányával lehet a baj. ha már 3 hónap után unod ezt a dolgot, később se lesz jobb...
szia!
Már kicsit "vénebb" (27) vagyok , mint Te, de tökéletesen megértelek. Az én életemben is volt ilyen srác; állandóan "imádlak" "szeretlek" kifejezésekkel bombázott. Oké , én akkor nem feküdtem le vele, de azért sem mert kicsit unalmas volt, hogy beszélgettünk , és közben 20szor elmondta, hogy mennyire szeret, és mennyire nem akar elveszíteni. Mindamellett- és ezért írom , hogy hasonló a sztori- sose mentünk el sehova. Max. 1 mozi, és "ingyen" séta , de nem több. Szakítottam vele, mert már nem bírtam ezt a nagy "semmit" .Aztán később rájöttem egy párkapcsi nem a szexen alapul csak ; igen is, menjünk el ide-oda , amoda és érezzük jól "egymást" , akkor 5ször jobban elhiszem , hogy mennyire szeret valaki.Hiszen közös élményeink vannak , van miről beszélgetni ; hülyéskedhetünk szabadon....
A másik. A fogitabi nem rontja a szexuális kedvet ám :)
Két lehetőség van: 1. leülsz vele és őszintén elmondod az aggályaidat 2. Ha erre nincs antennája , akkor bizony Le is út-fel is út. (egyébként még rengeteg kedves , figyelmes fiú van az egész országban...)
13.20 vagyok. Az elmenni ide, oda nem feltétlenül bulizást jelent ám!!! :) a mai fiatalok nem szeretnek pl. kirándulni autóval , gyalog .., elmenni valami szép helyre stb.?:)
2 hónap várakozási idő meg szép a lovag úrtól, de szerintem a hormonok ilyenkor jobban hajtják, mert lehetett volna több is egy picit... Ez van.
13:50es vok , remélem nekem szólt a kérdés :D
Relatív , tudom , hogy két fiatal mikor fekszik le először egymással. Persze hogy nem fél évre gondolok itt, hogy az az ideális, de lehetett volna 3-4 hónap; vagy legalább addig is "cirpelhetet"2 volna a füledbe és elvihetett volna 1-2 helyre. Csak ez se "divat" manapság, az ún. udvarlás.Meg az is igaz, hogy ahogy az idő változik, a fiatalok is változnak...csak azért a nő (lány) , mindig nő (lány) marad és vannak "magasabb szintű" elvárásai , érzelmei. Ez szokott lenni mindig ezeknek a dolgoknak a mozgatórugója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!