Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért változtak meg az érzései...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változtak meg az érzéseim? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátommal több mint 3 hónapja vagyunk 1ütt, az elején minden jól ment, 2 hónap után le is feküdtünk(igaz ő már nagyon akarta, én még nem annyira, de aztán mégis megtettem), nagyon jó volt! Azóta mág párszor lefeküdtünk, jó volt mindig! Csak az a baj h azóta inkább csak náluk vagy nálam vagyunk, szal nem igényli h menjünk moziba, ide-oda...inkább marad az "ágy".Azt mondja állandóan h nagyon kíván, és imád! És szex közben mindig mondogatja h imádlak! imádlak!Reggl meg amikor felébredtem és ránéztem, azt mondta h szeretlek kicsim! Ez nem olyan, mintha csak AZ érdekelné?..mert jóformán más programunk nincs..ezenkívül a suliba vagyunk együtt! Mindig mondja h szeret..csak velem akar lenni! És tegnap mondta h nagyon aggódik, h mi lesz ha majd elhagyom vki másért!! Én úgy érzem h már nem szeretem annyira, ez már csak olyan kötődés..vagy "szeretetféle", de nem igazi szerelem! Már nincs meg az a bizsergés:( És nem is kívánom a barátomat:( Ellennék szex nélkül is. Egyszerűen zavar ha fogdos..és észrevettem h én már őt meg se csókolom magamtól! Mit tehetek? H lehet visszahozni a szerelmet? Amúgy a fiú nagyon figyelmes, kedves,mindent megtesz értem...tudom h ilyen pasit lehet többet nem találok, ezért nem akarom elveszíteni.Csak ez "zavar" h állandóan szexelni akar( AMÚGY ELSŐK VOLTUNK EGYMÁSNAK és 18 évesek vagyunk)...segytsetek:(
2009. ápr. 25. 12:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
oksi:) értem!
2009. ápr. 25. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!