Mégis mi van velem? Miért változtak meg ennyire az érzéseim?
Figyelt kérdés
Még 1 évvel ezelőtt azt gondoltam, nem kell nekem pasi..minek..pasi nélkül is jól megvagyok...anyáék amúgyis mindig arra neveltek, hogy ne kapkodjak el semmit..16 éves vagyok..és napról napra csak azt érzem, hogy mennyire jó lenne már, ha lenne egy pasim. Minden este olyan hülyeségeket csinálok, hogy a takaróval csókolózok meg ilyesmi..annyira szégyenlem..anyáék amúgy még mindig korainak tartanák, ha pasiznék..meg még nem is találtam az igazira..de ha majd megtalálom..attól félek hogy anyáék rossz szemmel néznék..pedig ha egyszer pasim lesz és szeretjük egymást akkor már bizonyos dolgoknak is nehéz lesz ellenállni. Apa meg főleg olyan, hogy nem akárkim lehet, nehogy azt amit ő megtermelt azt mások elherdálják..na dehát nem az első pasim lesz a férjem.....bár kitudja..a lényeg hogy nem tudom pár hónapja miért érzem magam ennyire magányosan, vagy miért vágynék annyira egy pasira..:(2010. jún. 25. 17:00
1/5 anonim válasza:
Az van veled, hogy eddig sikerült magadban elfojtani, sikerült elhitetni magaddal, hogy neked nem kell pasi. Most meg rájöttél, hogy kell. Fogd ezt fel, és keress egy palit.
2/5 anonim válasza:
csokolozik a takaroval >D megorulok
3/5 anonim válasza:
Nyugi, csak a hormonok tombolnak, a tested szexre a lelked meg babusgatásra vágyik, ez nem valami egetrengető újdonság. Ha fiú lennél, azt mondanám kanos vagy, lányokra nincs megfelelő kifejezés, mindenesetre ne hemperedj ágyba az első idegennel, szüleid meg úgyis elfogadják majd, hogy nem vagy már kislány.
4/5 anonim válasza:
inkább pasizz...nem kell arról még tudniuk a szüleidnek,simán el tudod hallgatni.
Takaróval csókolózol?:O és legalább jól csókol?:D
5/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mi van veled, de velem is hasonló van, csak rajtam időszakonként jön ki. Vagyis pl. év közben, mikor naponta írtuk a dogákat, nem nagyon hiányzott egy pasi, de az év vége felé már igen, meg most nyáron is.
Szóval teljesen megértelek, én is gyakran magányos vagyok. Szerintem légy nyitott, hátha nyáron rád talál a szerelem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!