Nincsenek érzéseim? :O
Konkrétan arra gondolok,hogy lassan 2 éve észre vettem,hogy:
-nincs lelkiismeret furdalásom;
-nem érzek félelmet;
-nem zavar,ha beszólnak és éreztem mostanában,hogy boldog vagyok ...
egyszerűen úgy érzem,mintha nem is ember lennék,inkább valami eltorzult agyú akármicsoda... Miért van ez,és mit tegyek,hogy ez ne legyen így ?
14l
Ha másoknak szeretsz rosszat okozni és emiatt nincs lelkiismeretfurdalásod akkor ott már gáz van.
A pszichopata gyilkos is érezhet boldogásot, örömöt...ha gyilkol vagy átver másokat.
- az nem baj, ha bizonyos dolgoktól nem félsz. sőt, annál jobb, minél kevesebb dologtól félsz. tanuld meg, hogy mitől nem kell :D
- ne is zavarjon, ha beszólnak neked. inkább, minthogy aztán egész nap ezen járjon az agyad, és emiatt legyen rossz napod.
- ha boldog vagy, akkor tényleg vannak érzéseid, és a boldogság az egyik legfontosabb érzés.
:D
ugye nem akarsz gyilkos lenni?
inkább menj pszihiáterhez mert akinek nincs félelme lelkiismerete az könnyen gyilkol
nincs lelkiismeret furdalásod-talán nem is volt miért
nem félsz-mert nem történt olyan, lehet ha összezárnának egy adag tarantulával fosnál..csak nem tudsz még róla
boldog vagy, nem zavar a beszólás-ez egy jó tulajdonság:)
ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!