Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ŐSzintén miért van ez? (kiváncsi vagyok azért irtam)
Képzeljétek én igen. Miután kényeztet kicsit,magamhoz húzom és megcsókolom. Egyáltalán nem taszít ez a dolog. És meglepődtem mikor a barátom pont ugyanezt csinálta..tekintve hogy az exem ezt nem szerette.
Szóval nem mindenki undorodik tőle.Én például egyáltalán nem,és a jelenlegi párom sem.
21L
Ez esetben egyszerű: keresel olyan pasit, aki:
1. Hajlandó veled csókolózni, miután beleélvezett a te szádba. :)
2. Nem várja el, hogy a szádba élvezhessen akkor, ha nem hajlandó veled csókolózni.
Nekem volt már olyan párom aki undorodott a csóktól utána.. de elvárta hogy én.... Na ez szerintem nem fair.
Engem egyébként nem zavarna ha egy pasi kielégítene és úgy akarna csókolózni.. de ez változó...
A válasz megírásának időpontja: ma 17:10
Jól szóltál!
Abszrud sztem is, h ha vki kielégíti a másik félt orálisan, utána nem csókolózik vele...
Nálunk ez úgy van megoldva, hogy utána nem rögtön csókolózunk, hanem még picit csókolgatjuk a másikat pl. a combján, hasán, vállán stb, és így mire a csókig jutunk, már nem lehet érezni, de mégsem olyan illúzióromboló mint kimenni fogatmosni. :D
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!