Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi megcsalja legalább egyszer a feleségét? Légyszi csak pasi irjon, az ö válaszukra lennék kiváncsi! De csak öszintén!
a pasik biztos..
a férjek már nem minden esetben
a családapák szinte soha
A 25 éves korommal én még sosem csaltam meg a barátnőmet és nem tudom, hogy meg fogom-e később.
De azt már elmondta nekem, hogy ha megteszem, azonnal elhagy és vége mindennek, szóval tisztában vagyok a következményekkel :)
A férfiak szinte sosem csalják meg a feleségüket, csak erősítik a "szerszámot"!
Clinton és Monica óta tudjuk: az orális szex nem számít megcsalásnak!
Az egy éjszakás szintén nem számít.
A prostituált csak egy szolgáltatás, tehát az se számít.
Így tehát nincs is miről beszélni!
:D
Férfi, nem pasi. Kösz.
Amúgy a magam részéről soha - egyszerűen nem az én világom. Egyrészt ha megtaláltam a párom - ahogy szerencsére már megtaláltam, és el is vettem -, aki nekem tökéletesen megfelel, akkor egyszerűen nincs rá okom, hogy megcsaljam, mert minek. Plusz nem is vagyok olyan gerinctelen.
Másrészt, világéletemben egy halál nyugis alak voltam, aki ott kerül minden idegeskedést, ahol csak tud - a megcsalás pedig egy merő idegeskedés, hogy mikor derül ki, szóval emiatt is kizárva.
Harmadrészt, külön örülök annak is, hogy végre magam mögött tudhatom a "felszedős" szakaszt. Biztos vannak férfiak, akik élvezik a "befűzés" folyamatát, de a "női jelek" értelmezgetése és a rajtuk való spekuláció sosem volt az én asztalom. A biztosat szeretem.
Végül, skót is vagyok. Márpedig a megcsaláshoz szinte mindig kell valamennyi pénz is, aminek pedig szintén tudok jobb helyeket. :D
Ez elsősorban a feleségen múlik.
Az első házasságomban nem egyszer megtettem.
A másodikban eszembe sem jutott.
Ami értékes azt féltjük és óvjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!