Van egy ciki problémám, nem tudom kihez fordulhatnék. Véleményekre lennék kíváncsi, őszintén. Beteg vagyok?
Szerintem mond meg neki. Egy kapcsolatban az őszinteség a legfontosabb. A legegyszerűbb az ha megkérdezed tőle, hogy mi az amire ő a legjobban vágyik a szexben és ha elmondta sokkal egyszerűbb elmondani neki hogy te mire vágysz. Különben szerintem ez teljesen normális, nem mindenkinek megy az orgazmus egyszerűen.
Ha szeret a párod, akkor bele fog menni a dologba. És ki tudja, lehet hogy ő is nagyon szereti ezt a pózt:)
én egyből értettem :D
hát én azért lehet, hogy előbb hagyományosan próbálgatnám vele a dolgokat(nem tudom mióta vagytok együtt, gondolom ezen már túl vagytok), szerintem ő is felhozza idővel azt a témát....hát ha meg nem, akkor hozzad fel te...nem sok fiút ismerek aki visszautasítaná a dolgot...
Ismerek olyan lányt, aki meg azért (is) szakított a párjával, mert a párja erre vágyott, ő pedig nem volt kész (aztán már hajlandó sem) megadni neki.
Szóval ebből csak azt akarom kihozni, h lehet, h a párodnak igenis tetszene az ötlet, na meg aztán gyakorolhatjátok a hagyományos módon is. :) (23/L)
De persze én is furcsállom ezt... Mármint nem azt, h neked csak úgy megy, hanem az előzményeket... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!