Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pasi, aki egyszer sem csalta meg a barátnőjét?
nem rosszindulatú, de a faxom lett tele vele amikor huszonegynéhány évesen oylan lányok, akikkel össze akartam jönni de nem kellettem nekik, rajtam bőgtek, ha megcslták őket, de nekem nem adtak egy esélyt sem soha.
nekem, aki soha nem csalt meg senkit.
nyílván, akinek nincs rá lehetősége, az nem lehet jó pasi.
aki nem él a lehetőséggel, az meg nem is igazi férfi.
következmény: a nők a cslárd pasikra buknak. (tudat alatt)
valahol azt olvastam, hogy a hűséges jó pasi biológiai anomália. Úgyhogy lányok, vagy jó pasit akarjatok vagy hűségeset. a kettő együtt nem biztos, hogy létezik.
Létezik Don Huan-ban is. De hűséges nőt keresnek.
Nem szempont az ilyen pasiknál sokszor semmi, csak hogy szeresék, hűségesek legyenek hozzá és felnézzen rájuk a lány/nő.
Míg egy nőnek egy igent kell csak mondani ahhoz hogy lehetősége legyen félre lépni. Addig egy pasinak hódítania kell, és ez még az igazi Don Huan sem ment első szóra. Sok pasi azért sem csalja meg a barátnőjét, mert egy ilyen komoly projektbe nem megy bele, ha van párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!