Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Létezik olyan pasi, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harcosangyal kérdése:

Létezik olyan pasi, aki egyszer sem csalta meg a barátnőjét?

Figyelt kérdés
Még akkor se ha megkísértette a sors egy olyan lehetősséggel, amit soha senki ne tudott volna meg?
2011. jún. 7. 09:26
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
68%
Igen, én is ilyen vagyok.
2011. jún. 7. 09:29
 2/33 eNerdzsy ***** válasza:
68%
És én is.
2011. jún. 7. 09:30
 3/33 anonim ***** válasza:
89%
Eddig egyik barátnőmet sem csaltam meg, viszont ők mindig megcsaltak:D
2011. jún. 7. 09:31
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ritka az olyan ferfi, de osszehozhatna egy olyannal a sors:) Bar bizom abba, hogy a mostani partnerem a kivetelekhez tartozik:)23L
2011. jún. 7. 09:35
 5/33 anonim ***** válasza:
79%

Bármilyen hihetetlen: VAN.

Miért csalnám meg, akit szeretek és kívánok? Miért kéne nekem más nő, ha úgyis Ő a legjobb? Továbbá ugye a tisztelet...

Ha már nem szeretem/kívánom, ismét csak értelmetlen megcsalni, ehelyett szakítani kell.

Egyébként meg miféle lehetőségekről beszélünk? Én nem tudok érzelmek nélkül lefeküdni egy nővel, így visszajutottunk a 2 mondattal ezelőtti problémára. Lehetőség... már egy jó dugás is lehetőség? Uralkodni magunkon, kitartani a barátnőnk mellett, az nem lehetőség?

2011. jún. 7. 09:36
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak a mostanira vonatkozik vagy az előzőekre is? :D
2011. jún. 7. 09:42
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

miert ne letezne? csak azokat nem a kigyurt macsok kozott kell keresni hanem az atlagos ferfiak kozott.

nok kozott is van olyan amelyik nem rib@nc, csak szinten nem a kikent kifent plazacicak kozott keresendo.

2011. jún. 7. 09:44
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen! De tedd hozzá, hogy nem csak 20 éves fiatalok élnek ebben a világban max 5 éves kapcsolatokkal. % év alatt meg nem csalni egy hanvas friss fiatalt egyszerü dolog. Az igazi nagy tét 54 ven át nem csalni meg valakit!
2011. jún. 7. 09:51
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Elösször szakitottam és utánna kevertem mással.
2011. jún. 7. 10:45
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha van barátnöm, akkor mindig csöstül jönnek a lehetöségek, barátnöim legjobb barátnöi 90%-ban bepróbálkoztak, csak sosem tettem meg, mert tisztelem a Nöket.

Egyrészt büszke vagyok rá, másrészt bánom, mert mindig alul maradtam a kapcsolataimban, kihasználtak a lehetö legtöbb módon..... szerintem ha végigkeféltem volna a legjobb barátnöket, akkor tuti nem lettem volna padlóra vágva.

2011. jún. 7. 10:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!