Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pasi, aki egyszer sem csalta meg a barátnőjét?
Bármilyen hihetetlen: VAN.
Miért csalnám meg, akit szeretek és kívánok? Miért kéne nekem más nő, ha úgyis Ő a legjobb? Továbbá ugye a tisztelet...
Ha már nem szeretem/kívánom, ismét csak értelmetlen megcsalni, ehelyett szakítani kell.
Egyébként meg miféle lehetőségekről beszélünk? Én nem tudok érzelmek nélkül lefeküdni egy nővel, így visszajutottunk a 2 mondattal ezelőtti problémára. Lehetőség... már egy jó dugás is lehetőség? Uralkodni magunkon, kitartani a barátnőnk mellett, az nem lehetőség?
miert ne letezne? csak azokat nem a kigyurt macsok kozott kell keresni hanem az atlagos ferfiak kozott.
nok kozott is van olyan amelyik nem rib@nc, csak szinten nem a kikent kifent plazacicak kozott keresendo.
Ha van barátnöm, akkor mindig csöstül jönnek a lehetöségek, barátnöim legjobb barátnöi 90%-ban bepróbálkoztak, csak sosem tettem meg, mert tisztelem a Nöket.
Egyrészt büszke vagyok rá, másrészt bánom, mert mindig alul maradtam a kapcsolataimban, kihasználtak a lehetö legtöbb módon..... szerintem ha végigkeféltem volna a legjobb barátnöket, akkor tuti nem lettem volna padlóra vágva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!