Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pasi, aki egyszer sem csalta meg a barátnőjét?
Kevesebb pasi csalja meg a barátnőjét/nejét mint fordítva.
Csajok/nők ritkában vallják be ennyi.
Nah 3 komoly kapcsolatom volt, jelenleg pedig szintén komolyra fordultak a dolgok :) Sose csalt meg egyik barátnőm se és én se csaltam egyiket se.
És az én köreimben, egy srác volt aki megcsalta a nőjét...
Nőről pedig nem tudok a barátaim között.
Szal akkor én kivételesen mákos lennék? Vagy tök véletlen az összes ilyen általánositás egy kalap sz*rt se ér.
Egyszerűen megfelelő körökben/helyeken kell ismerkedni és ennyi.
Egyébként igazi kapcsolatban/szerelemben!!! ez a fogalom h "megcsalás" nem létezik. Akit szeretsz, azt nem csalod meg, nem okozol neki fájdalmat. Ennyi. Ha megcsaltad/csaltak, akkor az lóf*sz volt csak kapcsolat nem. Ez az én véleményem.
21/f
UI: sztem nem nehezebb 10 éven keresztül hűnek maradni, mint 6 hónap alatt. Erkölcs és érzések kérdése.
létezik. íme egy példa vagyok.
miért is ne létezne?
még soha és nem is fogom ha újra lesz
25/f
ezen az oldalon elégsok lessz mert ugye anonim meg minden.
és én se vagyok az a Don Juan úgyhogy örülök ha van 1bnőm. nem kockáztatok egy biztos kapcsit egy kosza ba@szásért.
1. a megcsalás mindenkinek mást jelent.
van akinek csak a szex megcsalás, hiszen, ha valaki a "megcsaltalak" kifejezést használja, akkor mindig mindenki kizárólag dugásra gondol.
2. én pl csak akkor csaltam meg a barátnőmet a gondolatban más lányról fantáziálás megcsalásnak minősül.
nem az a férfi ritka, aki nem csalna meg titeket hé! hanem az a ritka, hogy ti az olyan pasit választanátok, aki nem fog megcsalni.
A különbség ÓRIÁSI! ezen kéne elgondolkodnotok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!