Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pasi, aki egyszer sem csalta meg a barátnőjét?
van, több is mint ahogy itt olvasod, nem tudom miért "extra" ez...
25/F
Én sem értem miért extra, a nők sokkal inkább hajlamosak a megcsalásra, személyes ismerősi körömből is a nők sokkal többször hazudoznak, lépnek mellékutakra. Pluszban ők még meg is magyarázzák, keresnek egy jó erkölcsi indokot is, így lényegében bedumálják saját maguknak (és másoknak is), hogy nem is követtek el tkp. semmi rosszat.
Én nem csaltam még meg soha egyetlen nőmet sem, de engem már megcsaltak jó páran. Nem mondom, hogy bánom, hogy nem csaltam, mert nem bánom, és ha bánnám is, én nem tudok más lenni, csak ilyen...de a tapasztalatom az, hogy ha rendes vagyok egy nővel, nem csalom meg, azt rendesen ki is használják, és ha én nem vágom át, akkor át fog vágni majd ő.
Hogy miért? Mert a nők kb. úgy képzelik el az életet, mint egy hülye videójátékot + lehet h most ezért leoltatok, de sokszor éreztem már úgy, h a nőknek nem igazán van lelkük, lelkiviláguk. Gond nélkül csinálják meg a legnagyobb stikliket is, megmagyarázzák maguknak, hogy az miért nem rossz, stb.. A legtöbbjét önmagukon kívül nem érdekli semmi.
Tudom, h van kivétel, biztos vagyok benne. Csak egyszer élőben is látnék már egyet....
igen, pl én. mert eddig nem volt :D
de ha lett volna, akkor sem csaltam volna meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!